Wishlist
Начало / Новини / Двойна изненада от Katy Perry в новото ѝ видео "Never Worn White"

Двойна изненада от Katy Perry в новото ѝ видео "Never Worn White"

05 Март 2020
Двойна изненада от Katy Perry в новото ѝ видео "Never Worn White"

Katy Perry разкри във видеото към новата си песен “Never Worn White”, че е бременна. Бебето ще е първо за певицата и годеника й Orlando Bloom. Актьорът вече има едно дете - 9-годишно момченце от бившата му съпруга Miranda Kerr. В “Never Worn White” Perry споделя страха си от обвързване и в същото време пее за това, че е готова за щастлив живот с правилния човек.


В клипа певицата носи бяла рокля и аранжировка от цветя, и двете с доста обем в областта на талията, докато в края на видеото звездата не се появява с много прозрачна дреха, която разкрива наедрелия й коремВъв включване на живо в Instagram по повод премиерата на визуализацията, Perry потвърди бременността си и каза, че това е тайната, която най-дълго е трябвало да пази досега. Изпълнителката каза, че раждането се очаква през лятото.


"Много неща ще се случат това лято, не само, че ще родя - буквално - но също така и в преносен смисъл, нещо което вие очаквате", каза певицата, като има предвид предстоящия си албум. Perry сподели още, че с Bloom са развълнувани и щастливи за появата на първото им дете.


“Never Worn White” е първата песен на Perry за 2020 г., след като през миналата година издаде три сингъла - “Never Really Over", “Small Talk” и “Harleys in Hawaii”.


Katy Perry и Orlando Bloom се сгодиха на Свети Валентин миналата година. За първи път двамата бяха забелязани заедно на партито след наградите "Златен глобус" през 2016 г. През същата година певицата направи връзката им официална като сподели в социалните мрежи снимка на двамата с актьора в Кан. По-късно бяха заедно и на парти за Хелоуин. Въпреки, че изглеждаха много щастливи заедно, през февруари 2017 г. стана ясно, че са се разделили. През 2018г. обаче отново се събраха и след няколко месеца стана ясно, че Bloom е подарил годежен пръстен на Perry. Годениците вече правят планове за сватбата, която ще бъде в тесен семеен и приятелски кръг. Според слуховете двамата са насрочили дата за месец юни, като искат да направят церемонията в Япония. На 15-и февруари Perry сподели снимки от партито по случай 1 година от годежа им. “Преди 1 година казах "да" на живот пълен с любов и еволюция... и категорично без нито един скучен момент", написа звездата към кадрите.


Perry вече се е омъжвала веднъж - тя размени брачни обети с Russell Brand на екстравагантна частна церемония в Индия през 2010г., около 10 месеца след като се сгодиха. Бракът им обаче приключи сравнително бързо. През 2017г. Brand се ожени повторно и вече има две деца.


Bloom се ожени за Kerr на интимна церемония през юли 2010г. само месец след като беше потвърдена новината за годежа им. След развода, моделът се омъжи за един от създателите на Snapchat и изпълнителен директор на компанията Evan Spiegel, от когото има две деца.


видео изненада katy perry новото двойна never worn white
Сподели
Свързани новини