Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry пусна новия си сингъл - "Woman's World"

Katy Perry пусна новия си сингъл - "Woman's World"

12 Юли 2024
Katy Perry пусна новия си сингъл - "Woman's World"

Световната поп звезда Katy Perry разкри подробности за шестия си студиен албум. Проектът е озаглавен “143” и ще бъде издаден на 20 септември тази година. Първият сингъл "Woman's World" възхвалява женствеността във всичките ѝ форми. Katy работи по парчето заедно с авторката на песни Chloe Angelides и продуцентите Dr. Luke, Vaughn Oliver, Aaron Joseph и Rocco Did It Again!.

"Поставих си за цел да създам смел, бурен, празничен денс поп албум със символичния числов код на любовта 143 като основно послание", споделя Katy Perry. Резултатът е секси и безстрашно завръщане на многоликата изпълнителка.

Официалният видеоклип към "Woman's World", режисиран от Charlotte Rutherford, бе излъчен по MTV, както и на билбордовете на Paramount+ Times Square. В деня на премиерата, 20 септември, Katy ще бъде хедлайнер на разпродаденото си шоу на Rock in Rio в Бразилия, отбелязвайки първото си изпълнение на фестивала в Рио де Жанейро от 2015 г. насам. По време на тазгодишната Седмица на модата в Париж, Perry взе участие във Vogue World, облечена в геометричен тоалет на Noir Kei Ninomiya. По-късно тя излезе по улиците на Париж в мини рокля от Heather Picchiottino, на която бе изписано "Woman's World".

 The Voice – We Love Music!    

нов сингъл katy perry woman's world 143
Сподели
Свързани новини