Wishlist
Начало / Новини / Документален филм на 50 Cent за Diddy ще излезе в Netflix

Документален филм на 50 Cent за Diddy ще излезе в Netflix

26 Септември 2024
Документален филм на 50 Cent за Diddy ще излезе в Netflix

Съобщава се, че обявеният по-рано документален филм на 50 Cent за Sean "Diddy" Combs ще се излъчи по Netflix и ще включва допълнителна информация.

През март 50 Cent потвърди, че ще пусне документален филм за обвиненията в сексуални престъпления срещу Combs. Проектът беше обявен за първи път още миналия декември, веднага след първата вълна от обвинения срещу Diddy. Лентата ще носи заглавието "Diddy Do It?".

Сега Variety съобщи, че Netflix са осигурили правата върху документалната поредица и е разширила проекта, за да включи най-новата информация в сагата с Diddy.

"Diddy Do It?" се продуцира от 50 Cent – ​​чието истинско име Къртис Джаксън – и ще бъде режисиран от Александрия Стейпълтън. Джаксън и Стейпълтън казаха в съвместно изявление за Variety относно сериала: 

„Това е история със значително въздействие върху хората. Това е сложен разказ, обхващащ десетилетия, а не само новинарски заглавия или клиповете, които излязоха досега. Ние оставаме непоколебими в нашия ангажимент да дадем глас на безгласните и да представим автентични гледни точки. Въпреки че обвиненията са обезпокоителни, ние призоваваме всички да помнят, че историята на Sean Combs не е пълната история на хип-хопа и неговата култура. Ние се стремим да гарантираме, че отделните действия няма да засенчат по-широкия принос на хип-хоп културата.”

50 Cent не се притеснява публично да атакува Diddy. По-рано тази година той нападна магната заради видео му в което се извинява за насилието над певицата Cassie.

Последните събития в случая Diddy доведоха до ареста на рапъра в Ню Йорк миналата седмица и обвинения в трафик на хора, рекет и превоз с цел проституция. По-късно му беше отказано пускане под гаранция. 

Във вторник (24 септември) жена на име Талия Грейвс заведе ново дело срещу Diddy, твърдейки, че музикантът и неговият бодигард са я упоили и изнасилили и са заснели престъплението през 2001 г.

The Voice – We Love Music!    

diddy 50 cent документален филм sean combs p diddy
Сподели
Свързани новини