Wishlist
Начало / Новини / Diddy не се храни в затвора от страх, че ще го отровят

Diddy не се храни в затвора от страх, че ще го отровят

25 Септември 2024
Diddy не се храни в затвора от страх, че ще го отровят

Sean ‘Diddy’ Combs не яде в затвора от страх да не бъде отровен.

NewsNation съобщава, че Лари Левин, бивш затворник в Metropolitan Detention Center (MDC) в Бруклин, Ню Йорк – където Diddy в момента е задържан, след като му беше отказано освобождаване под гаранция – твърди, че има източник, запознат с обстоятелствата вътре.

„Представете си, ако някой плати на някого отвътре да отрови храната му, да му причини сърдечен удар и той да умре, на никой това няма да му направи впечатление“, каза Левин. „Той е наистина, наистина параноичен. Истински уплашен е. Не знае какво да мисли, не знае на кого да се довери или на какво да вярва“.

Рапърът и музикален магнат беше арестуван в Манхатън, Ню Йорк след поредица от обвинения в сексуални престъпления, повдигнати срещу него през последната година. След това той беше обвинен в заговор за рекет, сексуален трафик чрез сила, измама или принуда и транспортиране с цел участие в проституция, миналия вторник (17 септември).

Според Daily Mail, Diddy е настанен в същото отделение като крипто измамника Сам Банкман-Фрид, който беше признат за виновен в измама през 2023 г. и осъден на 25 години затвор.

Обвинителният акт също така разкрива някои от предметите, за които се твърди, че са били конфискувани от обиските на дома на Combs, извършени през март. Според The ​​Independent властите са открили наркотици, три полуавтоматични пушки AR-15, боеприпаси и пълнители с голям капацитет за огнестрелни оръжия, както и „повече от 1000 бутилки бебешко олио и лубрикант“.

Според People, магнатът е поставен под наблюдение за самоубийство. Неговият адвокат Марк Агнифило каза пред TMZ, че директивата за наблюдение на самоубийци е издадена от служители на затвора като рутинна мярка за „нови, високопоставени затворници“.

Той добави, че е прекарал шест часа с Combs в центъра за задържане и сподели, че „изобщо не е склонен към самоубийство“, а по-скоро е „силен, здрав, уверен и фокусиран върху защитата си“.

Въпреки това Metropolitan Detention Center (MDC) е известен с това, че е опасен и с недостатъчен персонал с висок процент на смъртни случаи и самоубийства. В момента затворът помещава около 1600 затворници, много от които чакат съдебен процес.

Агнифило наскоро поиска от съда да прехвърли Combs в поправителния дом на окръг Есекс в Нюарк, Ню Джърси. В момента въпросът се разглежда.

Обвиненията срещу Combs започнаха през ноември 2023 г., когато R&B певицата Cassie, която е бивша партньорка на рапъра, заведе дело срещу него по обвинения във физическо и сексуално насилие. Оттогава насам той беше обвинен от различни хора в престъпления като изнасилване, склоняване към проституция и физическо насилия.

Вчера (24 септември) бившето протеже на Shyne, бивше протеже на Diddy, също заяви, че рапърът е „унищожил“ живота му, заявявайки, че Diddy е свидетелствал срещу него в съда, когато е бил едва 18-годишен. На 28 декември, 1999 г. Diddy, тогавашната му приятелка Jennifer Lopez и Shyne отишли в нощен клуб. След като Diddy се забъркал в спор с друг мъж в клуба, станал престрелка и трима минувачи са били ранени от изстрели. Shyne твърди, че е стрелял при самозащита и че не вярва, че минувачите са били ранени от куршуми от собствения му пистолет. В крайна сметка той бива осъден през март 2001 г. на 10 години затвор по две обвинения. Diddy бива оправдан, а обвиненията срещу Jennifer Lopez също са свалени.

The Voice – We Love Music!  

diddy затвор sean combs
Сподели
Свързани новини