Wishlist
Начало / Новини / Diljit Dosanjh започва глобалния си възход с "Chauffeur"

Diljit Dosanjh започва глобалния си възход с "Chauffeur"

15 Април 2022
Diljit Dosanjh започва глобалния си възход с "Chauffeur"

Въоръжен с усмивката си и хитовите си записи, Diljit Dosanjh, енигматичния и наелектризиращ талант, никога не спира да ангажира феновете си. И сега те са готови за лакомство с най-новия му сингъл , "Chauffeur", първата му международна колаборация с номинирания за награди Grammy рапър Tory Lanez. Като част от колаборацията с Warner Music India, "Chauffeur" е пунджаби хип-хоп трак на английски, готов да доминира всички парти плейлисти.

Следвайки успеха на най-скорошния си албум, "G.O.A.T.", Diljit скоро ще се обедини с международни артисти на Warner Music Group. ‘Chauffeur’ е жизнен и елегантен трак, който комбинира приповдигнатото рапиране на Tory Lanez с емблематичния вайб на Diljit. Видеото на песента е заснето в Маями и излъчва превъзходна енергия, която ще ви създаде усещане за парти на плажа.

За издаването на песента Diljit споделя, “Изключително развълнуван съм да си партнирам с Tory.  С Chauffeur ние опитахме да съберем най-доброто от пунджаби света и международния хип-хоп в една песен. Заснехме видеото за два дни в Маями и се вълнувам от уникалната комбинация. Свежа е, бодра и е подходящо допълнение към летните парти плейлисти. Музиката не познава географски граници и се надявам всички меломани по света да пеят ‘Chauffeur’.”



започва глобалния diljit dosanjh възход chauffeur
Сподели
Свързани новини