Wishlist
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
Popular
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato разкри смисълът зад татуировката й

Demi Lovato разкри смисълът зад татуировката й

13 Февруари 2020
Demi Lovato разкри смисълът зад татуировката й

Demi Lovato разкри дълбокото значение, което има последната й татуировка. 27-годишната звезда сподели снимки в Инстаграм на татуировката й на гърба като сподели вдъхновяща история. Изпълнителката на "Anyone" обясни, че преди наградите "Grammy" и Superbowl е била извън всички видове социални мрежи, но сега иска да отбележи промяната си.

Lovato се запозна с татуистът Alessandro Capozzi чрез нейният мениджър Scooter Braun. Двамата обединиха идеи и създадоха божественият ефект, който може да видим. Певицата призна, че е нямала никаква идея, че ще си прави нова татуировка, но ето че нещата се променят. 

"Това беше преживяване, което е ново за мен. Аз му разказах за живота си, как се чувствам в момента и създадохме комбинация от снимки, които най-добре описваха духовното ми израстване в конкрентния момент. Вдъхновението за татуировката беше един паднал ангел, който бива вдигнат от 3 малки ангелски създания, които символизират светата троица като нейната вътрешна светлина, която е водена от по-високо съзнание. Татуировката има черни оттенъци, заради тъмният период, в който тя се намираше. "Все още не мога да повярвам как изглежда..наистина е невероятна! - добави още тя.


Снимка : Instagram

demi lovato разкри зад татуировката смисълът
Сподели
Свързани новини