Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato направи шокиращи разкрития за здравето си

Demi Lovato направи шокиращи разкрития за здравето си

18 Февруари 2021
Demi Lovato направи шокиращи разкрития за здравето си

Заради свръхдозата през 2018 г. Demi Lovato е получила три инсулта и инфаркт и е останала с мозъчно увреждане. Това става ясно от новия документален филм за 28-годишната звезда, в който тя дава пълна информация за последиците от предозирането с упойващи вещества, която едва не я уби. 


"Получих три инсулта. Получих инфаркт. Лекарите казаха, че съм имала още 5-10 минути живот", казва Demi Lovato в откъс от филма "Да танцуваш с дявола", който ще бъде пуснат в YouTube на 23-и март. 


Demi Lovato отдавна говори открито за проблемите си с алкохола и наркотиците, но сега тя каза, че филмът разкрива много неща за нея, които хората не знаят за свръхдозата й и напрежението, което е довело до нея.


През 2018 г. тя беше намерена в безсъзнание в дома си в Холивуд хилс след свръхдоза опиоиди и фентанил. Само седмици преди това певицата издаде песента си "Sober", в която пее за това, че пак се е върнала към порока след 6-годишно въздържание. 


В интервю звездата каза, че е чувала различни истории за живота си и за това какво мислят хората, че се е случило. Затова е искала да разкрие своята гледна точка пред феновете си. 


Сред последиците от свръхдозата е и замъгляване на зрението, заради което Demi трудно чете и не може да шофира. 


В миналото тя е страдала също от хранително разстройство. 


Проблемите на Lovato започват още на 17 години, когато се пристрастява към кокаина. На 18 години за първи път влиза в рехабилитационна клиника. Тогава й поставят и диагнозата биполярно разстройство.


Документалният филм е от четири части. В него Demi говори също за травматични преживявания в живота си и за натиска да отговори на очакванията в развлекателната индустрия. 


След събитията от 2018 г. Demi Lovato се завърна на сцената през януари миналата година на церемонията за наградите "Грами". Сега тя е говорителка на приложението Talkspace, посветено на психичното здраве.


*Снимка: кадър YouTube

demi lovato направи разкрития шокиращи здравето
Сподели
Свързани новини