Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato написа открито писмо

Demi Lovato написа открито писмо

03 Септември 2020
Demi Lovato написа открито писмо

Demi Lovato написа отворено писмо, в което споделя, че е станала по-добър защитник на правата на тъмнокожите и движението Black Lives Matter.

Звездата открито говори и за това как кризата с Covid-19 се е отразила на психическото й здраве и как протестите Black Lives Matter, които започнаха след смъртта на George Floyd през месец май, са повлияли на живота й. Писмото, под формата на есе, беше написано за списание Vogue. 

"Винаги съм се отнасяла сериозно към работата си като защитник на човешките права, но сега гледам на нея с нови очи. В този случай, мотивацията ми дойде от това, че знам колко голяма част от мен идва от културата на тъмнокожите. Израснах с музиката на Aretha Franklin, Whitney Houston и други невероятни певци, но тези чернокожи жени ме превърнаха във вокалиста, който съм днес. Ако погледнете към живота ми и всичко, което притежавам - пари, успехи, покрив над главата си - то е заради вдъхновението, което черпя от тези тъмнокожи жени. Цветнокожите хора продължават да ме вдъхновяват и до днес." 

28-годишната Lovato почувствала "силно чувство за отговорност" и желание да използва платформата си, за да говори за расовата дискриминация, както и чувство на дълг да използва гласа си. 


demi lovato написа открито писмо
Сподели
Свързани новини