Wishlist
Hosh & 1979 ft. Jalja
Hosh & 1979 ft. Jalja
Midnight (The Hanging Tree)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / David Guetta домакин на най-голямото домашно денс парти в Ню Йорк с второ "United At Home" благотворително лайвстрийм събитие

David Guetta домакин на най-голямото домашно денс парти в Ню Йорк с второ "United At Home" благотворително лайвстрийм събитие

23 Май 2020
David Guetta домакин на най-голямото домашно денс парти в Ню Йорк с второ "United At Home" благотворително лайвстрийм събитие

След разбиващия успех на United At Home в Маями, който събра повече от $750,000 USD за благотворителните организации срещу COVID-19 и привлече повече от 25 милиона зрители, David Guetta ще бъде домакин на лайвстрийм изпълнение в Ню Йорк на 30 май, за да повдигне духа и събере пари за Кметския фонд за напредък на  Ню Йорк Сити, Feeding America, Световната здравна организация и фондация  Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France. 

Изпълнението на Guetta ще бъде в най-символичната локация на New York City, която ще бъде разкрита по време на събитието. United At Home, създаден и съвместно продуциран с  Charity Guys, цели да сложи усмивки по лицата на Ню Йорк и света чрез силата на музиката. 


Изпълнението на Guetta ще започне след дневните аплодисменти към здравните работници в 7:00 pm (EST) и може да се гледа на живо в социалните мрежи в каналите на Dj- я във Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Twitch, VK и TikTok. Събитието ще включва гост-появи от герите на първа линия в града с други специални гости. Жителите на Ню Йорк са окуражени да се присъединят към глобалната публика на Guetta и да гледат изпълнението му от безопасността на дома. Освен това, на сета може да се наслаждавате само онлайн; няма да има усилване на звука.

‘Вълнувам се да съобщя, че ще съм домакин на още едно събитие на живо за събиране на пари за благотворителните организации в помощ срещу борбата с вируса‘, казва David Guetta.  ‘Ню Йорк е един от любимите ми градове и е чест да имам възможността да направя нещо, за да помогна на града в това трудно време. Планираме нещо специално, на което ще може да се насладите от домовете си по света. Като DJ, тълпата е един от най-важните апекти на всяко шоу и въпреки че не можем да сме заедно, можем да използваме времето да се обединим по нови начини и да помогнем на онези, коити се нуждаят най-много от това‘.

Здравните работници на града ни са първите в битката срещу коронавируса. Когато жителите на Ню Йорк остават вкъщи, нашите лекари, медицински сестри и болничен персонал пристъпват напред, за да спасяват животи“, казва първата дама Chirlane McCray. “Благодаря на  David Guetta за партньорството му да помогне на града да продължи да набавя средства за защитни облекла и други изключително важни припаси за защита на нашите здравни работници по време на публичната здравна криза.”  

Средствата, набавени от изпълнението, ще бъдат дарени на следните организации:

Кметския фонд към Advance New York City, с председател първата дама Chirlane McCray, е официален клон за набиране на средства в Ню Йорк Сити за облекчаване на последствията от COVID-19, който работи всеки ден в подкрепа на уязвимите, включително здравните работници на първа линия и основен персонал, имигрантски общности, пострадали от домашно насилие и др. Инициативата на Guetta United At Home също ще продължава да помага. 

Feeding America,  най-голямата организация на страната срещу глада 

Fondation Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, чиято мисия е да подобри условията на здравните работници и пациенти в болниците във Франция;

Фонда за солидарен отговор на Световната здравна организация срещу COVID-19, който се грижи здравните работници на първа линия да са екипирани с основни защитни облекла, пациентите да получават подходящата грижа и работи за създаването на ваксини, тестове и ускорено лечение.   

David Guetta освети тюркоазените води на Biscayne Bay, изпълнявайки пред 8000 местни хора, които танцуваха от балконите си. Пред около 62 – метровия басейн в Icon Brickell в Downtown Miami, знаменитият френски артист изпълни приятна музика в рамките на час и половина, сега вече гледано над 25 милиона пъти. Събитието събра над $750,000 USD, включително $300,000 USD личен принос от DJ-я. Каналите за дарения остават отворени за Feeding South Florida, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, като даренията са добре дошли чрез davidguetta.com/donate. 

Второто издание на United At Home без съмнение ще бъде страхотен успех, когато Guetta отново обединява света чрез музиката. 

david guetta второ благотворително парти събитие домакин най-голямото домашно денс йорк united home лайвстрийм
Сподели
Свързани новини