Wishlist
Ariana Grande
Ariana Grande
we can't be friends (wait for your love)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / DARA с грандиозен концерт-спектакъл

DARA с грандиозен концерт-спектакъл

21 Април 2022
DARA с грандиозен концерт-спектакъл

Малко след появата на първия си студиен албум, DARA отбеляза премиерата с впечатляващо шоу в препълнената зала на Joy Station. Заедно с цяла армия от танцьори, тя подари на присъстващите бурни емоции, безспирни танци и много музика. Вечерта стартира със светлинно шоу и визуализации, предхождащи появата на DARA и заглавната песен от албума „Родена такава“. Малко по-късно заедно с нея на сцената се качи неповторимият Любо Киров, с когото тя изпълни чисто новия дует „Вече няма как“. Наситена с много изненади, програмата продължи с песните „Недей“, „Mamacita”, “Соса Маже“ и още. 

Специален гост на събитието бе и рапърът Matteo, който кацна директно от Букурещ, за да подкрепи DARA и заедно да изпълнят сингъла “Call Me”, който прекара 9 седмици на първо място в класацията за най-излъчвани български песни.

Публикация, споделена от The Voice Radio & TV Bulgaria (@thevoiceradiotv)

Вижте тази публикация в Instagram.

В края на концерта певицата използва възможността да благодари на Милен Данков за режисурата и хореографията, на N.A.S.O за музикалното оформление, на Саня Армутлиева и екипа на „Вирджиния Рекърдс“ за непрестанната подкрепа и на всички партньори (Hell Energy, Bellebox, The Voice радио и телевизия, радио Витоша), които я следват в сбъдването на големите мечти.

The Voice направи специален репортаж, който бе излъчен в 17 часа на 21 април в ефир. Повторението му е утре, 22/04 от 11 часа, а най-нетърпеливите могат да го гледат тук. Освен интервю с DARA нашите фенове могат да видят и усетят атмосферата от събитието, както и какво споделиха част от гостите, сред които Дара Екимова, Мария Илиева и Pavell. Саня Армутлеива също застана пред нашия микрофон.

dara грандиозен концерт-спектакъл
Сподели
Свързани новини