Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / DALLIA полудя по известен влогър в новата си песен

DALLIA полудя по известен влогър в новата си песен

18 Май 2021
DALLIA полудя по известен влогър в новата си песен

Dallia полудя по известния влогър Chefo. Младата изпълнителка представи втората си авторска песен с премиера в новия си личен YouTube канал, които бързо набира популярност.  Тук певицата участва и като съавтор на музиката заедно с талантливия Димитър Лефтеров – Mitko Beats, а записите са направени в студиото на хитмейкъра Мага, който работи по микс и мастера на парчето. 


Главната мъжка роля във видеото е поверена на колоритния репортер и влогър Стефан Попов - Chefo, който изиграва безупречно ролята си на „прелъстител“ в лентата. Клипът е заснет на различни и напълно контрастни локации, под режисурата на Иван Димитров – Torex. Кадрите ни показват различните лица и настроения на изпълнителката, която противно на нежния си вид, изненадва с дарк визия и впечатлява зрителите с актьорските си превъплъщения. 

Любопитното е, че Chefo и DALLIA се запознават едва на снимачната площадка. Поради епидемичната обстановка не са имали възможност за предварителни срещи и репетиции. Това криело голям риск, дали артистите ще си паснат на терен, но за щастие тези страхове не сбъдват, а напротив – получава се тотална симбиоза между артистите. 


песен dallia полудя известен влогър новата
Сподели
Свързани новини