Wishlist
Начало / Новини / Цвети Радойчева с премиера на „LET ME BE"

Цвети Радойчева с премиера на „LET ME BE"

26 Септември 2021
Цвети Радойчева с премиера на „LET ME BE"

Поп певицата Цвети Радойчева представя най-новия си музикален проект. Музиката на „LET ME BE„ е написана от самата изпълнителка по време на първия локдаун .Тогава талантливата изпълнителка се отдава на творчество и се ражда красивата мелодия на парчето. Текста е написан от нейния приятел и колега Красимир Аврамов-Човека Глас ,а аранжимента е на Росен Стоев – Dg Rossko. 

Видеоклипа към хитовия трак е дело на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев. 

За снимките, Цвети избира обстановката на луксозен хотел ,който е в унисон с холивудската визия на певицата. Красавицата показва изключителен сексапил и перфектна фигура, като стилист на визията си е самата тя. 

За шармантната си визия, Цвети Радойчева подбира дизайнерска дълга червена рокля с паети, сексапилно златно боди с дълъг ръкав и веобразно деколте, и паетено сако. Визиите ѝ определено показват красивите форми на тялото и бяха силно адмирирани от почитателите й . Изящния грим е произведение на гримьора Борислав Соколов-Бони 

„LET ME BE„ отново е песен със социална насоченост. С нея Цвети Радойчева казва на аудиторията смело, че най-важното нещо в живота е, човек да БЪДЕ СЕБЕ СИ, автентичен и естестен ! Именно това е най-сигурния път към успеха!

Песента е част от най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 и може да гласуваш за нея тук.

let премиера цвети радойчева
Сподели
Свързани новини