Wishlist
Alan Walker & Ava Max
Alan Walker & Ava Max
Alone (pt. II)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 нажежи Пловдив до краен предел

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 нажежи Пловдив до краен предел

Десетки хиляди пяха и се забавляха заедно с топ артистите на България

16 Юни 2023
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 нажежи Пловдив до краен предел

Градът под тепетата преживя невероятна вечер с втория концерт от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. Десетки хиляди се събраха в парк "Лаута" в Пловдив и се забавляваха заедно с любимите топ звездите на България. Лятното турне представи на пловдивчани три хита, които бяха изпълнени за пръв път пред толкова многобройна публика - от Deni, Torino & Pashata и Dara.

Ранния следобед започна с кратък дъжд, но началото на активностите разсеяха облачността и изгря слънце, което да усмихне публиката, която игра джаги, cornhole и баскетботъл. Феновете от Южна България имаха и открит урок с хореографии от Remi, Chill and Play зона и още куп интересни моменти.

Точно в 18:00 започна сета от топ DJ-я на България - Mascota, който в компанията на McP загря публиката за невероятното шоу, което предстоеше с откриващия танц на Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers. Първият артист на сцената беше Venda, която бе подготвила 15-минутен сет, придружен с нежни звуци от електронната ѝ цигулка. След нея феновете в Града под тепетата видяха най-новото попълнение на родната сцена Vall

За първи път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 тази година се качи и популярният инфлуенсър, актьор и изпълнител Deni, който представя и най-новият си проект, който скоро ще може да гледате и слушате по The Voice. Момичето с опит на международни сцени - Victoria бе следващият изпълнител в концерта. Тя изпълни най-големите си хитове, които превземаха върховете на класацията ни BG Voice Top10. 

Още един топ изпълнител се присъедини за пръв път към турнето - рапърът, за който казват "Първи" - Боро Първи. Той нагорещи публиката до неизмеримост. а изпълнението на "Камък и ножица" накара многохилядната публика да повтаря движенията му от сцената. Изпълнителката, която "Бяга", но "После ще му мисли" - Дара Екимова раздвижи феновете с хитови изпълнения и не пропусна да запее един от най-излъчваните проекти в българския ефир "Недей да ме будиш".

Михаела Маринова накара меломаните да осветят парк "Лаута" с телефоните си и направи магична гледката от сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour с хитове като "Сериал", "Листата падат", "До безкрйа" и "Сладка грешка". Латино генг кралете Torino & Pashata бяха следващите участници във втория концерт. Те изпълниха най-новия си хит "Mi Amore", който пловдивчани бяха научили перфектно, а скандиранията "още, още, още..." ги накараха да изпълнят за втори път, тази вечер, "Gucci Forema" във версията, създадена специално за турнето.

Предпоследният изпълнител беше третият участник, който за пръв път, тази година, се присъединява към проекта. Тя е огън и е истинска "Богиня" - DARA. С хитове като "гръмотевица" неизчерпаемата ѝ енергия се прехвърли към публиката. Тя изпя за пръв път на българска сцена най-новия проект "In My Head". Черешката на тортата в Пловдив бяха V:RGO x EMIL TRF, които оставиха феновете без дъх. Неописуемо силен завършек направиха с хита на 2022-ра година "Paralia", който раздвижи парк "Лаута". В сета им тази вечер се включи и DARA за изпълнение на съвместния ѝ проект с V:RGO "Соса Маже".

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължава на морето. Ще изживеем магията на лятото с 300 във Варна на 4 юли, в Бургас на 7 юли, в Севлиево на 9 септември и на грандиозния финал в София на 16 септември. Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

coca-cola пловдив coca-cola the voice happy energy tour the voice cctvhet23 coca-cola the voice happy energy tour 2023 summer tour plovdiv
Сподели
Свързани новини