Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 с уникално завръщане в Пловдив

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 с уникално завръщане в Пловдив

16 Юни 2022
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 с уникално завръщане в Пловдив

Най-голямото лятно музикално турне с уникален старт в Пловдив! Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 се завърна след 2-годишна пауза с концерт в Пловдив. Градът под тепетата стана най-горещото място на планетата на 16 юни, вечерта. Парк "Лаута" беше арена на взривяващи хитове и неустима емоция. Публиката не пусна латино генг кралете Torino & Pashata да слязат от сцената и се наложи да изпеят отново един от най-големите си хитове "Te Amo".

Активностите започнаха още следобeд, когато DENI (The Boxing Antelope) пое гигантската Дженга с феновете. След него Дара Екимова се появи при Music Race Game-a, а Torino & Pashata играеха на Джагата. Емил Конрад пък се забавляваше на Basket Bottle-a.

Точно в 18:00 часа на голямата звездна сцена се появи топ диджея на България - MASCOTA, в компания на McP. Двамата дадоха запомнящ се старт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 и подгряваха публиката с най-яките клубни хитове. В минутите след 19 часа огнения балет NOVA поставиха официално начало на #CCTVHET22 и накараха публиката да крещи в еуфория.

Пръв на уникалното събитие се появи DENI. Той направи ексклузивна премиера на най-новия си проект "Safari", който беше придружен от невероятна хореография, напълно подхождаща на името. Преди това изпълни любимите "Връзката прекъсна" и "Писна ми". След него сцената се изпълни със стил! Един от най-разпознаваемите артисти в международен план и представител на България за Евровизия 2021 - VICTORIA завладя феновете с невероятните си гласови възможности.

Тематично за Пловдив, трети на сцената, излязоха RDMK. Момчетата, които "Бичат айляк" нагорещиха обстановката в парк "Лаута" и на 100% показаха къде е "Прекият път" към "О'бич"-та на публиката. Веднага след тях на бляскавата сцена се качиха "Момчетата с чашите" - Billy Hlapeto x D3MO. С над 10-минутен сет двамата хитмейкъри показаха какво значи "Бели нощи" по "Башмайсторски" начин. 

Момичето с омагьосващ глас - Михаела Маринова показа невероятни движения към специалния mash-up микс, който беше подготвила за началото на #CCTVHET. Освен динамичните "Need You", "Само теб", "Един срещу друг" и "Tiempo", тя изпълни тоталния хит "Сериал". Докосващата балада накара феновете да извадят своите телефони и да включат светкавиците, за да уважат спиращото дъха изпълнение на Маринова.

Специалните гости на грандиозното събитие бяха рапърите от Северна Македония - 2Bona. Те стартираха своето изпълнение с най-големия си хит "Joker", както ѝ "Candy" и "Hiena". Публиката посрещна артистите с бурни аплодисменти и пееше заедно с тях. За пръв път на #CCTVHET се появи и невероятната Дара Екимова, която през последните години умело превзема родните класации с хитове като "Sagapao", "Последен дъх", "Война" и най-новото от нея "Бягам". Екимова не можа да скрие от екипа ни безценното преживяване, което е изпитала на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

Латино генг кралете Torino & Pashata бяха тоталното откритие на голямата ни сцена! След като преди няколко години те направиха ексклузивна премиера на "Cabriolet" в ефира на The Voice и ние бяхме единствената голяма медия, която ги пуска в ефир, тази вечер, латино идолите взривиха парк "Лаута". Те изпълниха "Te Amo", "Cabriolet", "Queen & King" и тематичната за привключване на всяко тяхно участие "Довиждане". В последните акорди на "Довиждане", публиката изригна мощно с викове "Още! Още! Още!" и двамата нямаха друг избор, освен да повторят тоталния хит "Te Amo", който бе изпълнен заедно с многохилядната публика в Пловдив.

Музикалната фурия DARA излезе мощно на сцената и показа неизчерпаемата енергия, която има в себе си! Тя изпълни специален mash-up, включващ хитовете "Thunder", "Call Me", "Ela, Ela" и "Darbie", в който имаше и премиера на най-новото и все още не издадено "Mr. Rover". Песента бе изпълнена за пръв път на толкова голямо събитие и пред толкова огромна аудиторията. Хитовата изпълнителка слезе разтреперана от сцената след като публиката показа колко много я обича. 

Headliner на събитието и тази година бе Криско. Той показа "Как се прави" и остави публиката повече от "Видимо доволни". Още с появата си пред феновете, те извикаха мощно и ехото им отекваше в целия град. В средата на неговото участие се качиха и 2Bona, с които изпълниха общия си проект "Gorilla" и допълнително нажежиха обстановката. Кулминацията на грандизоното начало на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 настъпи с първите акорди на "Да или не". Публиката почти не остави Криско да пее, защото знаеше всяка сричка от песента.

Финалът на концерта в Пловдив бе поставен от микса на DJ Mascota и танците на огнения балет NOVA.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 продължава в Бургас. Ще се видим там на 7 юли от 20 часа на Морска гара. Грандиозният финал е в София на 10 септември на площад "Княз Александър I Батенберг". #CCTVHET22 - Турнето идва с 300!

coca-cola the voice happy energy tour завръщане уникално пловдив 2022
Сподели
Свързани новини