Wishlist
Начало / Новини / CKay представя два нови сингъла "By Your Side" и "Emiliana"

CKay представя два нови сингъла "By Your Side" и "Emiliana"

04 Декември 2021
CKay представя два нови сингъла "By Your Side" и "Emiliana"

CKay представя двата нови горещи сингъла ‘BY YOUR SIDE’ и ‘Emiliana.’ Той добре знае как да прави невероятна музика и и двете песни са подходящо продължение на оглавяващия глобалните класации хит ‘love nwantiti’ и мини албума от 2021 ‘Boyfriend’.  След издаването на ЕР-то, CKay се превърна в една от най-големите звезди в света с #1 позиции, включително  Global Shazam #1 с ‘love nwantiti’.

Миналата седмица CKay задмина 1 милиард стрийма в кариерата си, а сега наброва над 30 милиона месечни слушатели в Spotify.

‘BY YOUR SIDE’ съдържа южноафриканския рапът Blxckie и е продуциран от Tumisho, чийто настоящ сингъл ‘Sax Dance’ събра популярност в TikTok. Този хит е силно повлиян от Amapiano, а CKay безпогрешно го обвива в емо-афробийт емблематичен стил. Blxckie допринася без усилия с римите си в трака на зулу и английски, осигурявайки на песента допълнителен поглед на романтична ситуация. ‘BY YOUR SIDE’ е повлияна от налагащия се избор CKay да избира между две момичета. Въпреки че ситуацията е малко сложна, той най-накрая взима правилното решение.

‘Emiliana’ напълно ще разчувства феновете му със свеж стил от афро бийтове, които му донесоха успех и го превърнаха в популярно име и е очевидно, че ще накара старите и нови фенове да припаднат. ‘‘Emiliana' е песен за връзка от дълго разстояние, в която бях. 2021 е и телепортацията не е измислена, което е толкова тъжно“ – казва CKay.

Записани в Нигерия и Южна Африка, и двете песни обхващат африканската музика със звучене, което преминава през границите. ‘BY YOUR SIDE’ и ‘Emiliana’ ще отведат Африка до света и ще продължат да затвърждават CKay като глобална звезда.


За CKay:

Chukwuka Ekweani, познат като CKay, е изгряваща звезда във винаги процъфтяващата афро бийт сцена. Самоопределилата се за емо-афробийт звезда катери класациите по света благодарение на вирусния ремикс на сингъла “Love Nwantiti” и Обединеното кралство не е изключение.

Нигерийският изпълнител, автор на песни и продуцент първоначално издава Love Nwantiti (Ah Ah Ah) през 2019 като част от дебютния си мини албум CKay The First.

През 2021 тракът наистина започна да вдига пара. В края на юли потребител на TikTok направи ремикс на сингъла, който бързо се изстреля към денс предизвикателства, видеа с гримиране и други - 2.5 милиона TikToks видеа съществуват, използвайки точно този микс (с още стотици хиляди с другите версии) – и потребителите скоро започнаха да търсят оригинала.

CKay продължава да създава глобално присъствие с постижения като “най-търсената песен в Shazam по света”. Тази седмица ‘love nwantiti’ отново се приземява на #1 в Spotify Viral 50 и достига нов връх от #9 (и #21 & #99) в Global Spotify Top 200 с позиции в над 60 пазара, еквивалентни на Global Top 3 позиции с комбинирани стриймове от 3-те версии, сега с до 100m седмични стрийма на всички версии и с над 70% от търсене и запазвания в библиотеката в платформата. В Tik Tok той събра още над 4m създадени видеа и  огромните 7.4 милиарда гледания през последните 7 дни.

представя your нови сингъла два side ckay emiliana
Сподели
Свързани новини