Wishlist
Начало / Новини / Doja Cat представи водещия сингъл от филма за Elvis Presley

Doja Cat представи водещия сингъл от филма за Elvis Presley

09 Май 2022
Doja Cat представи водещия сингъл от филма за Elvis Presley

RCA Records се очаква да представят официалния саундтрак към предстоящата оригиналния продукция ELVIS на 24 юни 2022 г. Водещият сингъл от Doja Cat, озаглавен „Vegas“, е интерпретация на парчето „Hound Dog“на краля на рока Elvis Presley и вече е достъпен във всички дигитални платформи. Парчето прави своя дебют на фестивала Coachella по-рано тази година, където певицата получава висока оценка за своето представяне. С нея на сцената е и госпъл изпълнителката Shonka, която влиза в ролята на Big Mama Thornton във филма, и също ще бъде част от саундтрака.

„Определено видяхме всички доказателства, от които се нуждаем, за да кажем, че Doja заслужава да бъде хедлайнер на Coachella 2022.“, коментираха от UPROXX.

ELVIS е единствен по рода си кино спектакъл , дело на режисьора-визионер Baz Luhrmann, който изследва живота и музиката на Elvis Presley (в ролята Austin Butler) през призмата на сложните му отношения с неговия загадъчен мениджър, полковник Tom Parker (Tom Hanks). Саундтракът включва изключителните творби на краля на рока, обхващащи периода 1950 г. – 1970 г., като същевременно отпразнува разнообразните му музикални влияния и трайното въздействие върху популярните изпълнители днес.


сингъл doja cat филма представи elvis presley водещия
Сподели
Свързани новини