Wishlist
Jason Derulo & Michael Bublé
Jason Derulo & Michael Bublé
Spicy Margarita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / CHINCHILLA се завръща с чисто новия сингъл "MF Diamond"

CHINCHILLA се завръща с чисто новия сингъл "MF Diamond"

17 Март 2024
CHINCHILLA се завръща с чисто новия сингъл "MF Diamond"

Днес уникалният и неподправен изпълнител CHINCHILLA се завръща с чисто новия сингъл "MF Diamond". Съавтор и копродуцент на "MF Diamond", песента въплъщава идеята на CHINCHILLA за автентичност - черта, ценена от слушателите, които се свързват с нейната музика, и която се вижда в предишните издания "Cut You Off" и "Little Girl Gone". По повод на новото парче CHINCHILLA казва:

"'MF Diamond' е парчето, което ти напомня колко си велик. Това са всички онези мисли, които се опитваш да потиснеш, когато си влюбен, за да изглеждаш труднодостъпен. Написах я заедно с Justin Tranter и Jussi по време на първото ми пътуване до Лос Анджелис и всички веднага я харесахме, така че се нареди на опашката да бъде следващият сингъл. Просто ми се стори твърде вълнуващо, за да чакам."


"MF Diamond" е първото издание на CHINCHILLA за тази година след невероятната 2023 г. Хитът ѝ „Little Girl Gone“ натрупа над 200 милиона комбинирани стрийма, а официалният видеоклип е с над 10 милиона гледания в YouTube. Благодарение на песента CHINCHILLA стана първата британска соло изпълнителка, оглавила класацията на Billboard за изгряващи звезди. Също така беше обявена за един от пробивните артисти на TikTok за 2023 г., след като песента се класира за една от 5-те най-добри тракове на лятото в TikTok UK.

The Voice - We Love Music!   

сингъл chinchilla mf diamond
Сподели
Свързани новини