Wishlist
Начало / Новини / Childish Gambino издаде албума "Atavista" и музикалното видео за "Little Foot Big Foot"

Childish Gambino издаде албума "Atavista" и музикалното видео за "Little Foot Big Foot"

13 Май 2024
Childish Gambino издаде албума "Atavista" и музикалното видео за "Little Foot Big Foot"

Donald Glover, познат повече като Childish Gambino, издаде албума "Atavista".

Днес, 13 май, рапърът, актьор и комедиант сподели новината за излизането на албума, който е пълна версия на записа му от 2020 г. "3.15.20".

Албумът, вече достъпен за стрийминг, включва преработване на песни от музиканта от записа от 2020 г., както и една нова песен, озаглавена „Little Foot Big Foot“.

Новата песен, включваща Young Nudy, също идва с черно-бял музикален видеоклип, режисиран от дългогодишния му сътрудник Hiro Murai и с участието на Quinta Brunson, Monyett Crump, Rob Bynes и други.
Гледайте музикалния видеоклип към „Little Foot Big Foot“ по-долу.

Албумът идва, след като Glover разкри по-рано тази година, че ще пусне два албума тази година: „Atavista“ и „Bando Stone & The New World“. „Bando Stone & The New World“ ще играе ролята на саундтрак за предстоящия му филм със същото име, който трябва да излезе това лято.

Сега Glover сподели актуализация за „Bando Stone & The New World“, като написа в социалните медии: „изцяло новият албум на Childish Gambino излиза през лятото“. Той също така представи специално издание на винил за „Atavista“, което ще включва „визуални елементи за всяка песен“.

The Voice - We Love Music!          

нов албум donald glover childish gambino atavista little foot big foot
Сподели
Свързани новини