Wishlist
Начало / Новини / Charlie Puth е поредният музикант, който се включва в серията онлайн концерти

Charlie Puth е поредният музикант, който се включва в серията онлайн концерти

20 Март 2020
Charlie Puth е поредният музикант, който се включва в серията онлайн концерти

Charlie Puth е поредният музикант, който се включва в серията онлайн концерти, организирани от инициативата Global Citizen под надслов “Together at Home”. Преди него за феновете в социалните мрежи пяха John Legend и фронтменът на Coldplay Chris Martin, който всъщност беше избран за мениджър и посланик на фестивала “Global Citizen” за следващите 15 години.

В рамките на 30-минутното лайв видео Charlie Puth свири на пиано в дома си и изпълнява песни като “One Call Away”, “Some Type of Love” и “Attention”. Той обясни, че хитът “See You Again” е бил вдъхновен от един стих в текста на “You’ve Got a Friend” на James Taylor, която също изпълни на гледащите излъчването. “James Taylor е причината да знам как да пея”, признава Puth. “Винаги съм бил обсебен от това как смесва бразилското влияние с поп музиката”.
По време на концерта Puth потвърди, че е работил с Legend, който пък в своето шоу за феновете разкри, че подготвя нов албум.

Charlie дори успя да намери нещо позитивно в настоящата ситуация: “Ако се замислите, това е първият път, когато светът е обединен”.  

Niall Horan и Common са следващите музиканти, които ще приемат предизвикателството и ще изнесат самостоятелни онлайн концерти за последователите си в Instagram.

“The Together At Home: WHO-Global Citizen Solidarity Sessions” са музикални сетове, чиято цел е да насочи вниманието към пандемията и да събира средства за борба с коронавируса.


Снимка: Instagram


онлайн концерти музикант charlie puth включва поредният който серията
Сподели
Свързани новини