Wishlist
The Parakit ft. Alden Jacob
The Parakit ft. Alden Jacob
Save Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Charli XCX сподели подробности за новия си сингъл "I Finally Understand"

Charli XCX сподели подробности за новия си сингъл "I Finally Understand"

09 Май 2020
Charli XCX сподели подробности за новия си сингъл "I Finally Understand"

Charli XCX даде интервю за Apple Beats 1. Изпълнителката обсъди с водещия Zane Lowe новия си сингъл, създаден по време на карантината, “I Finally Understand” и разказа как социалната изолация с гаджето й ги е направила по-близки.

“В общи линии, песента е за това как аз и гаджето ми прекарваме заедно карантината", казва певицата. "Осъзнавам, че много говоря за това и не искам хората да кажат "Престани вече да говориш за гаджето си". Но аз пиша за каквото знам, а ние сме заедно в карантината и връзката ни не беше особено добра преди това. Няма да кажа, че сме били в "края на пътя", но бяхме близо - живеехме в различни части на страната и въпреки че бяхме физически далеч един от друг, бяхме се отдалечили доста и емоционално".

Само че пандемията е променила нещата към по-добро: “Голям късмет имах, че карантината ни събра физически на едно място - защото сега живеем в една къща - но също така ни събра и емоционално, и най-после разбрах, че този човек е някой, на когото мога да поверя живота си и ще имам сигурност и защита на първо място в сърцето му независимо от всичко. Така че за това става дума, много е емо", обяснява още Charli.

I Finally Understand” е включена в "How I’m Feeling Now" - албумът, който Charli XCX записва и продуцира с помощта на феновете си в ситуацията на социална изолация. Колекцията ще излезе на 15-и май.





Снимка: Instagram - @charli_xcx






сингъл charli xcx сподели новия подробности finally understand
Сподели
Свързани новини