Wishlist
Начало / Новини / Harry Styles сподели траклиста на новия си албум "Harry’s House"

Harry Styles сподели траклиста на новия си албум "Harry’s House"

29 Април 2022
Harry Styles сподели траклиста на новия си албум "Harry’s House"

Harry Styles сподели траклиста за третия си албум, "Harry’s House", който предстои да излезе следващия месец.

Днес изпълнителят пусна снимка на задната обложка на албума, от която става ясно заглавията на тринайсетте песни. Сред тях е заглавния сингъл, "As It Was", както и песните "Late Night Talking" и "Boyfriends", които Harry изпълни на музикалния фестивал Coachella по-рано този месец.

Сред другите заглавия са "Music For a Sushi Restaurant", "Little Freak", "Matilda", "Cinema", "Keep Driving" и "Love Of My Life".

"Harry’s House" се очаква да излезе на 20-ти май. На 1-ви април излезе сингъла "As It Was" и успя да разбие рекорда за най-много стриймове в рамките на един ден, който преди това се държеше от "Drivers License" на Olivia Rodrigo.

Styles дебютира и на Coachella с два концерта. Съобщава се, че първият е събрал 100 хиляди души, а към Harry се присъедини и певицата Shania Twain. На следващия уикенд гост-звезда беше Lizzo, като двамата със Styles изпълниха "I Will Survive" на Gloria Gaynor, както и кавър на хита на One Direction, "What Makes You Beautiful".

По-рано тази седмица, Harry беше анонсиран като хедлайнер за Radio 1’s Big Weekend 2022, както и за Capital’s Summertime Ball, който ще се проведе на стадион Уембли този юни.

harry styles сподели новия албум траклиста house harrys
Сподели
Свързани новини