Wishlist
Calvin Harris, Sam Smith
Calvin Harris, Sam Smith
Desire
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Charli XCX издава новия сингъл "Von dutch“

Charli XCX издава новия сингъл "Von dutch“

03 Март 2024
Charli XCX издава новия сингъл "Von dutch“

Продуциран от EASYFUN, „Von dutch“ е дръзко и синтезиращо завръщане от авангардната поп суперзвездата и вълнуващо показване на нейната нова ера. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Придружаващото видео, режисирано от Torso, е заснето на парижкото летище Charles de Gaulle и включва „Schwarzkopf“ като официален партньор за коса.

Предстоящият шести студиен албум на Charli „BRAT“ е дългоочакваното продължение на „CRASH“ от 2022 г., който достигна номер 1 в официалната класация за албуми на Обединеното кралство и обещава да бъде вълнуващ клубен запис, изграден около изкуството и е нова ера както музикално, така и визуално.

Миналата седмица видяхме Charli да организира забележителна Boiler Room в Бруклин в Ню Йорк, за да стартира новата си кампания с A. G. Cook, George Daniel, EASYFUN и Doss. Шоуто счупи рекорда за най-много RSVP на събитие в Boiler Room, като над 40 000 души са се регистрирали да присъстват. Включвайки специални гостувания от лица като Addison Rae и Julia Fox, шоуто лесно се превърна в един от най-популярните моменти на годината и получи щедри похвали от PAPER Magazine: „разтърсващ рейв, който ще споменаваме за години напред”.

Успоредно с новия си албум, Charli работи по множество филмови и телевизионни проекти след пробивния успех и приноса ѝ към саундтрака към Barbie „Speed Drive“ миналата година. Тя е съизпълнителен продуцент на музиката към филма A24 „Mother Mary“ с Jack Antonoff и също така продуцира оригинална музика за сериала на Benito Skinner „Overcompensating“ на Prime Video. Освен това Чарли ще участва в римейка на Daniel Goldhaber на култовия филм на ужасите от 1978 г.

Авангардната поп и електронна суперзвезда Charli XCX се превърна в емблематична фигура в изкуството, след като помогна за разширяване на пейзажа на популярната музика през последното десетилетие, като безпроблемно пресича ъндърграунда и мейнстрийма с артистичната си продукция. В хода на една новаторска кариера, Charli XCX спечели одобрението на критиците за своя новаторски стил и предприемачески дух и видя как нейният далновиден подход променя поп културата в процеса.

Нейното силно влияние беше затвърдено миналата година, когато Charli бе удостоена с наградата „Visionary Award“ на годишния Ivor Novellos в Лондон. Също така тя също ще получи наградата „Powerhouse“ на церемонията на Billboard's Women In Music следващата седмица в Лос Анджелис.

The Voice - We love music! 

албум нова песен charli xcx brat
Сподели
Свързани новини