Wishlist
Начало / Новини / Chance The Rapper с мъдър поглед над ситуацията с пандемията

Chance The Rapper с мъдър поглед над ситуацията с пандемията

09 Април 2020
Chance The Rapper с мъдър поглед над ситуацията с пандемията

За Chance The Rapper самоизолацията е възможност за почивка и забавяне на темпото. Трикратният носител на “Грами” беше онлайн гост на водещия Stephen Colbert и разказа какво се случва с него по време на карантината.

2019 г. беше страхотна и изпълнена със събития за Chance - той се ожени за дългогодишната си приятелка Kirsten Corley, роди му се второ дете и издаде дебютния си албум “The Big Day”. “Вероятно това са някои от най-важните и най-добрите спомени в живота ми. Радвам се, че всичко това не беше планирано за 2020-а”, каза рапърът на водещия.

Chance сподели колко по-трудно е родителството сега, когато прекарва толкова много време у дома в сравнение с обичайната ситуация, когато е на работа или на път за участия: "Сякаш нямах две деца преди да започне карантината. Между бавачките, бабите и дядовците, и училището, на практика се виждахме само колкото да си кажем здрасти всеки ден. Сега сме постоянно заедно, един срещу друг или един срещу двама. Направо ни съсипват”, сподели с доза хумор изпълнителят.

Освен че се бори с желанието си да яде пържени храни и че по-голямата му дъщеря Kensli постоянно го бие на видеоигри, Chance запазва и оптимизма си за ситуацията с пандемията. Като използва цитат от Библията той насърчи хората да използват момента да се отпуснат: "Един от начините да погледнеш на ситуацията е да я възприемеш като нареждане от Бог да си починеш. Защото в момента независимо от състоянието ти или класата, расата или каквото и да правиш, всички сме на пауза. Не всичко трябва да е за доброто на бизнеса. Някои неща могат да бъдат за доброто на духа”, проповядва Chance The Rapper, който е известен като силно вярващ.





Снимка: Instagram - @chancetherapper




the над пандемията chance rapper мъдър поглед ситуацията
Сподели
Свързани новини