Wishlist
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Mihaela Fileva & Dara Ekimova
Vsichko E Bilo Za Dobro
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / BTS споделиха послание за надежда в условията на пандемия

BTS споделиха послание за надежда в условията на пандемия

25 Март 2020
BTS споделиха послание за надежда в условията на пандемия

Изпълнителите пуснаха в мрежата видео, в което се обръщат към феновете си, след като бяха номинирани да запишат такова съобщение от Корейската военномедицинска академия. "Искаме да благодарим на нашите военни медици, на медицинския персонал и всички, които се борят срещу вируса и защитават безопасността и живота на хората” казват момчетата и допълват “Сега повече от всякога осъзнаваме колко значим е бил ежедневният ни живот. Докато стоим на сцената пред празни седалки, разбираме колко ценен е бил всеки един момент с вас”.

К-поп звездите напомнят на феновете си да не губят връзка помежду си, въпреки призивите за социална дистанция и мерките за карантина: "Най-трудното е може би, че се чувстваме все по изолирани. Но приятели, ние сме свързани силно и споделяме и болката, и радостта. Ако имаме смелостта и волята да преодолеем всичко, със сигурност ще успеем чрез мощта на нашата връзка”.

Както е известно, родината на BTS, Южна Корея, е най-засегнатата от коронавируса държава в Азия след Китай. За щастие, през последните дни страната регистрира намаляване на броя на заразените, което е индикация, че там разпространението на COVID-19 започва да се забавя.

Междувременно от компанията на BTS съобщиха, че от днес започват да пускат кратки образователни видеа под заглавието “Научи корейски с BTS”. Целта на поредицата е ясна - да помогне на международните фенове да научат езика на любимите си изпълнители, за да могат по-лесно да разбират тяхната музика и послания.



Снимка : Instagram

bts надежда послание пандемия споделиха условията
Сподели
Свързани новини