Wishlist
Consoul Trainin
Consoul Trainin
Take Me To Infinity
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / BallaN предложи брак на Надежда в новия си хит "Теб"

BallaN предложи брак на Надежда в новия си хит "Теб"

06 Април 2021
BallaN предложи брак на Надежда в новия си хит "Теб"

BallaN е готов с новия проект, който е много специален и участие взема неговата половинка в живота - Надежда. Във видеото към "Теб" двамата са стилно облечени и сменят различни визии. В края на визуализацията BallaN прави предложение за брак на своята любима. Съвсем очаквано отговорът е "да". Той поднася красив букет с цветя с думите:
"Днес не е осми март.
- О, благодаря!
Не е и 15-ти февруари. Но пък е денят, в който искам да ти кажа, че те обичам отвъд душа и без значение дали ще те срещна преди сто години, днес, или когато и да било - пак ще избера да изживея живота си с теб!
- Много хубав букет, благодаря!
Задръж за малко, че ми тежи... Ще се омъжиш ли за мен?
- ДА!"


Видеото е дело на Симеон Михалков и Георги Салпаров, които са успели да уловят специалния момент на двамата влюбени, а освен това са създали невероятно произведение с интересна и различна концепция.

Дали "Теб" ще се превърне в поредното парче на BallaN, което завладява TikTok трендовете, предстои да разберем. Припомняме, че "Едно сърце" се сдоби с официално TikTok предизвикателство след огромната популярност, която придоби в любимата платформа на тийнейджърите.

Този петък, 9 април, песента влиза като ново предложение в най-престижната класация за българска музика - BG Voice Top10. Час по-рано, от 19:00, BallaN и Надежда ще гостуват в Planet Voice с Dayana по The Voice TV, за да представят "Теб".

новия хит ballan надежда предложи брак теб
Сподели
Свързани новини