Wishlist
Начало / Новини / Цецо от „Игри на волята“: Стратегията ми трябваше да бъде по-различна

Цецо от „Игри на волята“: Стратегията ми трябваше да бъде по-различна

Брокерът смята, че не е трябвало да показва какво може, а да бъде една идея по-слаб на арената, за да не го таргетират и фокусират

24 Октомври 2023
Цецо от „Игри на волята“: Стратегията ми трябваше да бъде по-различна

Смятаният за един от най-подготвените играчи в „Игри на волята“ 5 – Цветелин Гешов отпадна от риалитито след драматичен елиминационен съвет в племето на Изгубените в епизода, излъчен на 5 октомври по NOVA. Тогава Виолета и Никол Дунев гласуваха и го изпратиха вкъщи, а Цвети, която също присъстваше в началото на съвета, откупи мястото си обратно в Игрите срещу 100 златни гроша. Цецо коментира в студиото на The Voice своето отпадане, благодарение на „надиграване“ от страна на жените:

„Аз още от началото, когато реално Ралица ми каза ‚напускаш‘ не го приех на 100%, че напускам Игрите. Не можех да повярвам. Мислех, че ще ме изпратят на някакъв остров или някъде ще ме захвърлят да се бия сам срещу всички. Както си беше по едно време в Игрите – сам срещу всички. Но за съжаление това беше реалността и напуснах Игрите. В последствие го осъзнах и доста дълги нощи имах, в които не можех да спя. Събуждах се сутрин с мислите за Игрите, как да се върна. Но, сега, в момента, чакаме нещата, които ни се случват тепърва.“

Той смята, че стратегията му е трябвало да бъде по-различна, предвид, че доста от участниците в сезон 5 определяха поведението му като „арогантно“ и „самонадеяно“:

Чуя ли от Димо ‚екшън‘ ставам друг човек, надхвърлям своите качества и умения. Всъщност стратегията ми трябваше да бъде по-различна. Да не показвам какво мога, да бъда една идея по-слаб на арената, за да може да не ме таргетират и фокусират. Да направя такова впечатление. Реално, когато стъпих на терена – видях какво мога, видях какво могат другите и ми стана ясно, че имам преимущество пред по-голяма част от участниците. Това ми изигра лоша шега, защото станах мишена №1 за премахване.

Относно „искрите“, които останалите участници заподозряха, че може да пламнат между Цецо и Ива, той повтори тезата от гостуването на Ива в нашето студио, че с нея се запознали на кастингите и са тренирали заедно каяк, след това допълни:

„За симпатии – силно казано. Аз не знам къде съм го казвал – Гатьо го спомена това нещо. С Ива се познаваме от преди Игрите, тренирали сме няколко пъти заедно. Чисто приятелски сме си говорили, че може да се подкрепяме в Игрите. Когато отидох в отбора на Амазонките, очаквах да получа подкрепа от нея, но те вече бяха прекарали прекалено дълго време на Реката и това ги беше сплотило много.“

При възможност сега да се върне в „Игри на волята“, сезон 5, брокерът би избрал отново да е в племето на Гладиаторите, но този път не би правил договорки с никого, а би номинирал на база игри – „най-слабият да си ходи“, обяви той. На въпроса би ли участвал в All Stars, ако го поканят Цветелин Гешов отговори директно:

„Желая, мечтая, копнея един ден отново да се върна на арената.“

Как се е подготвял Цецо за „Игри на волята“, кой е неговият фаворит за финала, каква музика слуша и къде е пътувал през последните месеци, какво му предстои напред и още интересни неща, можете да разберете от интервюто в секция "Предавания/The Voice Backstage".

Игри на волята desafio Гладиатори Амазонки Изгубени Цецо Цветелин Гешов
Сподели
Свързани новини