Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Гатьо от „Игри на волята“: Ако ме поканят в All Stars, 100% ще се подготвя на пъзели и плуване

Гатьо от „Игри на волята“: Ако ме поканят в All Stars, 100% ще се подготвя на пъзели и плуване

„Гледах да наблягам на физическата част, нямаше време за пъзели. Това е истината.“, сподели командосът за провала в последната битка

16 Октомври 2023
Гатьо от „Игри на волята“: Ако ме поканят в All Stars, 100% ще се подготвя на пъзели и плуване

На фаталния петък 13-ти от „Игри на волята“ отпадна един от най-колоритните участници в този сезон. Пеньо Гатевски, или както всичко го знаят, Гатьо. Той бе един от номинираните от племето на Амазонките и се изправи в елиминационна битка срещу Мастагарков от Старейшините. Зрителите станаха свидетели на ожесточена битка, в която Гатьо се бори с всички сили. В последната част бе изпреварен и така загуби шанса да продължи в екстремното риалити.

Той започна участието си в племето на Гладиаторите, но бе пленен от Амазонките по време на втората кастинг битка. От тогава, до края на предаването, командосът отказа да облече жълтия екип на новото си племе. Ето какво сподели Гатьо пред Мари-Никол в студиото на The Voice:

„Аз жълт екип няма да сложа, не го казвам за първи път. Сега ще ви обясня защо. Бях на много дебел косъм да сложа жълт екип, но бях, за пореден път, излъган от Амазонките. Когато имаше кастинг битка за сезон 6 и тогава получихме награда видео обаждане с близките, което включваше само един човек от племето да го получи. И всички гласуваха за мен. Тогава много ми напълниха душата и сърцето и си казах „тези хора държат на мен“, ще взема да го сложа този жълт екип… На другия ден трябваше да изберем нов капитан. Момчил, който беше старият, предложи аз да съм. Другите бяха против, освен Теодора Маринова, която се колебаеше между мен и Румен. Тя, защото от ден едно са с другите, избра Румен. И тогава разбрах , че пак всичко е една измама, една схема и си казах „няма да стане тая, продължавам си в същата игра самостоятелно и това е положението“… След като изкараха телефона на Ситнилска на Териториалната битка се отрекох напълно“.

В „Игри на волята“ Гатьо бе твърд войн, готов да мачка за победи, но когато стана въпрос за негово семейство, сякаш твърдата му обвивка се пропука. Той обясни защо е така и какво значат близките за него.

За мен семейството значи всичко, за мен семейството е моят живот. За моите деца съм готов на абсолютно всичко. Ако трябва живота си ще дам за тях. Те са част от мен, аз съм част от тях. Това е.“

Както всички пред екраните видяха, командосът отпадна от Игрите след последната част на елиминационната битка. Той призна в студиото на The Voice, че когато се е подготвял за предаването е наблягал на физическата подготовка, а не на пъзелите.

Просто нямаше време за нищо, това е положението. Аз съм семеен човек, с две деца. Гледах да ходя на плуване, гледах да ходя да тренирам, за нищо нямаше време. Гледах да ходя на работа, подготовката ми просто беше много екстремна. Всичко на момента, когато мога, го правя. Тренировки съм правил в 12 часа през нощта. Като няма време си свършвам работата и отивам да тренирам. Просто всеки един удобен момент гледах да наблягам на физическата част, нямаше време за пъзели. Това е истината. Но! Ако ида на „All Stars” ще се подготвя на пъзели и на плуване - 100%.“

Гатьо благодари на всички участници и целият екип на „Игри на волята“ за възможността да бъде част от сезон 5. Той отправи и пожелание към всички фенове на радио и телевизия The Voice:

„Пожелавам на феновете най-вече да са живи, да са здрави, обичайте се много, гледайте позитивно на нещата. Старайте се да отделяте време за спорт, разходки в планината и най-вече бъдете добри хора и бъдете себе си! Ако не сте себе си и играете някой друг – това нещо, рано или късно, ще ви изиграе лоша шега... Аз в тези Игри бях себе си. Това е положението!“

Целият разговор може да гледаш в секция "Предавания/The Voice Backstage".

Игри на волята desafio Гатьо Пеньо Гатевски Амазонки
Сподели
Свързани новини