Wishlist
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
For Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Cardi B превърна коронавируса в музикален хит

Cardi B превърна коронавируса в музикален хит

21 Март 2020
Cardi B превърна коронавируса в музикален хит

Cardi B превърна коронавируса в музикален хит, съвсем неволно и неочаквано и за нея самата.

След като ремиксът на DJ iMarkkeyz със забавната реакция на рап звездата по повод разпространението на заразата влезе в класациите и стана вайръл в социалните мрежи, Cardi заяви, че си иска парите от парчето.

В отговор на изявлението й един от нейните последователи в Twitter написа ”ако получавате някаква печалба от това, @iamcardib @iMarkkeyz, може би трябва да помислите да дарите поне част от средствата на хранителни банки и приюти, които в момента сигурно са препълнени с нови и нови хора, които се нуждаят от помощ?”.

DJ iMarkkeyz отговори, че всъщност точно с тази цел е направил микса, а Cardi B веднага одобри идеята. "ДА! ТОЧНО ТОВА ЩЕ НАПРАВИМ! Имай предвид обаче, че печалбата не се получава веднага… но дори и да е месеци по-късно, ще има семейства с финансови проблеми, защото са загубили работата си заради вируса. Ще ги дарим!”, написа рапърката в отговор.

Ето, че Cardi B може и да обича парите, но все пак има чувства и разбира кога те са нужни повече на някой друг, отколкото на нея.

cardi хит превърна музикален коронавируса
Сподели
Свързани новини