Wishlist
Начало / Новини / DARA превзема лятото с нов хит "Ай Ай"

DARA превзема лятото с нов хит "Ай Ай"

26 Юни 2020
DARA превзема лятото с нов хит "Ай Ай"

Поп идолът DARA отново прикова вниманието към себе си с нов хит, озаглавен „Ай Ай“. Парчето е супер комбинация от трап и поп със силен запомнящ се припев и е поредният знак за всичко с марката DARA – безподобен тембър, силен характер, неустоимо присъствие.

DARA създава „Ай Ай“ в екип с румънския хитмейкър Кристиан Тарчеа – Monoir. Това е третата им колаборация след международния проект „My Time” и супер хита на миналото лято „Darbie”. Сингълът ще има и международна премиера във версия на английски език. Българският текст е дело на Венци от дуото Pavell & Venci Venc’ и самата Дара.  Двамата често създават текстове на песни, които още след първото слушане буквално залепват за съзнанието на слушателя.

Парчето е щуро, доста ритмично и е сред най-любимите ми! Тандемът ни с Monoir не е никак случаен, всяко влизане в студиото с него приключва с нов як проект. С Венци пък споделяме толкова силно приятелство и творческа химия, че той успява да ме разбере от една дума и да ми помогне да изразя себе си по възможно най-добрия начин.“, споделя DARA.

„Ай Ай“ тръгна първо по радио The Voice на 26.06 (петък) и вече е наличен във всички музикални стрийминг платформи. Премиерата на видеоклипа пък е на 03.07 (петък) в ефира на телевизия The Voice.

превзема нов хит лятото dara
Сподели
Свързани новини