Wishlist
Jonas Blue ft. William Singe
Jonas Blue ft. William Singe
Mama
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Cardi B: „Обичам да помагам на деца“

Cardi B: „Обичам да помагам на деца“

15 Септември 2022
Cardi B: „Обичам да помагам на деца“

Cardi B публикува пост в социалните мрежи, относно скорошното си дарение от 100 000 долара за старото си училище в Бронкс. 

„Исках да го направя още миналата година, но не успях заради всички правила около Ковид по това време. Това училище има много специално място в сърцето ми!! Това ме превърна от 11-годишно момиче в малка тийнейджърка. Децата в Бронкс трябва да пораснат бързо заради обстоятелствата и средата. Докато някои 11-13 годишни все още живеят в този свят на Дисни, тези деца трябва да растат бързо. Като много от тях и аз минах през какво ли не, докато ходех на училище там. Преживявания, които ме промениха и ме направиха това, което съм днес. Надявам се, че моето дарение може да помогне за създаването на следучилищна програма, която ще опази децата от това да са на улицата и най-вече ще им позволи да научат нещо, което да вземат със себе си в живота. Обичам да помагам на малки деца, както мога, и нямам търпение да ви споделя по какво работих в последните две години. Това е нещо много близко до сърцето ми и нямам търпение да го споделя много скоро.“

В допълнение към филантропската си дейност, това лято Cardi пусна „Hot Shit“, новото си сътрудничество с Ye и Lil Durk, заедно с придружаващото го музикално видео.

Речта на Cardi в нейното старо училище вижте тук:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

дарение училище благотворителност cardi b
Сподели
Свързани новини