Wishlist
Начало / Новини / Cardi B деактивира профилите си в социалните мрежи след спор с последователи

Cardi B деактивира профилите си в социалните мрежи след спор с последователи

05 Април 2022
Cardi B деактивира профилите си в социалните мрежи след спор с последователи

Cardi B изтри профилите си в Instagram и Twitter след спор с няколко последователя по време на излъчването на наградите Grammy.

Рапърката беше номинирана в категорията Най-добро рап изпълнение за сингъла ѝ от 2021 г. "Up", но не успя да се появи на церемонията. Фенове изказаха разочарованието си онлайн, като я атакуваха заради това, че ги е накарала да вярват, че ще бъде на наградите.

"Ще си изтрия профила в Twitter, но Господи, мразя ги тези глупави фенове", написа тя преди да си деактивира профила. Певицата реагира рязко, след като някои фенове обидиха децата ѝ.

После Cardi се появи на живо в Instagram, където обясни: "Почивах си и си отворих профила в Twitter, и изведнъж виждам, че феновете ми говорят гадости. Пишеха, че съм мързелива, че съм правила намеци, че ще се появи на наградите Grammy."

"Ако говорите глупости за мен, защо намесвате и сина ми?", продължи рапърката.

В миналото Cardi е изтривала профилите си в социалните мрежи заради негативни коментари от фенове. През 2020 г. тя се оплака, че феновете се опитват да контролират живота ѝ, след което изтри профилите си. Миналата година направи същото, след като феновете я притискаха да издаде нов албум.

Наскоро на изпълнителката се наложи да отмени ролята си във филма "Assisted Living", след като се оказа, че графикът ѝ е твърде натоварен.

cardi социалните мрежи след последователи деактивира профилите спор
Сподели
Свързани новини