Wishlist
Начало / Новини / Adele се завърна в социалните мрежи с невероятна визия

Adele се завърна в социалните мрежи с невероятна визия

08 Май 2020
Adele се завърна в социалните мрежи с невероятна визия

Почитателите на Adele получиха подарък за рождения ден на британската звезда.

Певицата се завърна в социалните мрежи, за да отбележи 32-ия си рожден ден с първата си актуална снимка от миналата година насам. На нея Adele изглежда невероятно, облечена в черна мини рокля и застанала в градина, зад кръгла рамка с бели цветя.

"Благодаря ви за любовта, която ми пратихте на рождения ми ден. Надявам се, че сте на сигурно място и сте в добро състояние на духа в това откачено време”, пише певицата.

В публикацията тя не пропусна да отдаде дължимото и на хората на първа линия в борбата с COVID-19. "Искам да благодаря на всички, директно ангажирани в борбата със заболяването, както и на работниците в областта на основните услуги, които предпазват нас, като излагат себе си на риск! Вие наистина сте нашите ангели”, допълва Adele.

Невероятната трансформация на Adele се дължи на нейния стремеж към по-добро здраве. През октомври миналата година тя сподели първите снимки от изумителната си визуална промяна. Кадрите бяха от партито за рождения ден на Drake. А през януари се появиха снимки от ваканцията на британката на остров Ангуила, където е била в компанията на Harry Styles и James Corden. Там тя си поговорила на тема “отслабване” с 19-годишната си фенка Lexi Larson, която по-късно сподели част от разговора им пред сп. People: "Каза ми, че е свалила около 45 кг и това е много позитивно преживяване. Изглеждаше толкова щастлива, изглеждаше страхотно. Изглеждаше наистина уверена и със самочувствие”.

Според източници на E!News Adele посещава няколко частни фитнес тренировки всяка седмица: "Стигнала е до момента, в който не се е чувствала добре. Знаела е, че трябва да промени нещо, защото иска да бъде възможно най-здравата майка за сина си. Всичко започнало от стремежа й да бъде по-здрава и да се отнася по-добре с тялото си. Не се е опитвала просто да отслабне. Посещава различни зали. Ходи рано сутринта и се среща с треньора си. И започва тренировка, която трае около час и е много интензивна. Освен това се старае да бъде активна, като ходи на дълги разходки”.

В допълнение към всичко това гримьорът на Adele, който разкрасява певицата вече 12 години, Michael Ashton, сподели снимка на изпълнителката преди около седмица и написа към нея “Между другото… очаквайте скоро вълнуващи новини!!”.

Мистериозното послание отново запали слуховете, че британската сензация работи по нова музика. Adele не е издавала нов албум от 2015 г., когато излезе “25”. По-рано се предполагаше, че ще пусне следващата си колекция през септември тази година. Коментар на Adele от април обаче накара всички да помислят, че нов албум от нея няма да видим поне до следващата година. По време на разговор на живо в Instagram между продуцентите Babyface и Teddy Riley певицата написа коментар: "Хайде де, 2020 година е - не ни е писано да получим, каквото искаме!”.

Когато и да излезе следващият албум на Adele, вероятно този път той няма да бъде озаглавен според възрастта й, защото певицата е загатвала за намерението си да прекрати тази практика в интервюта.


Снимка: Instagram - @adele




adele социалните мрежи визия завърна невероятна
Сподели
Свързани новини