Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Camila Cabello благодари на всички на фронтовата линия по време на COVID-19

Camila Cabello благодари на всички на фронтовата линия по време на COVID-19

01 Април 2020
Camila Cabello благодари на всички на фронтовата линия по време на COVID-19

След като заедно с гаджето си Shawn Mendes участва в специален онлайн концерт заедно с още много музиканти, посветен на хората на първа линия в борбата с коронавируса, Camila Cabello изрази личната си благодарност към тях.

Певицата публикува в Instagram страница от дневника си, в която сравнява лекарите, медицинските сестри, доставчиците и служителите в супермаркетите, както и още много други със супергерои. Към тях са също санитарните служители, тези в пощенските клонове, фармацевтите, служителите в погребалните бюра и шофьорите на камиони.

"Докато повечето от нас си стоят в момента у дома, знам че има много хора, които са на фронтовата линия заради нас. Важни служители, които ходят на работа всеки ден, хора, които имат деца и възрастни родители, любими хора с крехко здраве - хора, за които също се тревожат, но въпреки това всеки ден тези хора ходят на работа. Не мога дори да си представя колко е страшна за тях тази ситуация и за техните семейства... БЛАГОДАРЯ ВИ за смелостта! Всички ще ви бъдем признателни завинаги", пише Cabello.



Снимка: Instagram - @camilacabello




covid-19 всички време camila cabello благодари линия фронтовата
Сподели
Свързани новини