Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Camila Cabello дръпна завесета на личния си живот

Camila Cabello дръпна завесета на личния си живот

01 Юни 2020
Camila Cabello дръпна завесета на личния си живот

Camila Cabello дръпна завесета на личния си живот с тежко есе, в което споделя за здравословните си проблеми. 23-годишната звезда се съгласи да опише как се чувства и как се справя с вълните от проблеми. 

"Ако погледнете снимките, които публикувах в Instagram през последната година, ще намерите снимки на мен, които пиша в студиото, снимки в коридор  преди да отидете на сцената, за да пея, снимки на мен и кучето ми Евгений на дивана и снимки на които съм много развълнувана, когато споделям нова музика с вас.

Но ето на какво няма снимки от миналата година: Например как плача в колата и говоря с майка ми колко е подтискащо всичко и колко симптоми на Обсесивно-компулсивно разстройство изпитвах. Изпитвах онова, което чувствах като постоянна, непоколебима, безмилостна тревожност, която правеше ежедневния живот болезнено труден. "

Камила признава, че се колебаела да сподели за проблемите си, защото се почувствала "смутена и засрамена".

„Същият този малък глас също ми каза, че може би съм неблагодарна за всичко добро в живота си - и че скриването на откритата рана, която избягвах през последните няколко години, беше най-лесното и бързо решение“, пише тя. "Но всичко това не е истината. В мен нещо ме боли и аз нямах умението да го лекувам или да се справя. За да го излекувам, трябваше да говоря за него. 


"Отричането на страданието и битието ми не помогнаха на нещата. Трябваше да кажа тези три революционни думи: имам нужда от помощ."

Снимка : Instagram



личния живот camila cabello дръпна завесета
Сподели
Свързани новини