Wishlist
Justin Timberlake ft. Timbaland
Justin Timberlake ft. Timbaland
Sexyback
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / BTS се събраха отново да отпразнуват приключването на военната служба на Jin

BTS се събраха отново да отпразнуват приключването на военната служба на Jin

12 Юни 2024
BTS се събраха отново да отпразнуват приключването на военната служба на Jin

Членове на BTS се събраха отново, за да отпразнуват официалното освобождаване на Jin от задължителна военна служба по-рано днес (12 юни).

Jin беше освободен от служба, след като завърши задължителната си двегодишна военна служба тази сутрин. На излизане той беше придружен от колегите му от групата – с изключение на Suga – които в момента все още служи в южнокорейската армия.

Снимки и видеоклипове, публикувани от южнокорейската преса, показват как шестимата членове на BTS празнуват освобождаването на Jin, който държи букет цветя. Лидерът на BTS RM също беше видян да свири съкратена версия на хитовата песен на групата „Dynamite“ на саксофон в чест на празника.

Suga не успя да посети Jin заедно с останалите от BTS поради конфликти в графика, но всичките седем членове на BTS по-късно ще имат частно тържество в централата на HYBE в Сеул. Групата публикува групова снимка в X с надпис „[Jin] се завърна!“.

Jin беше първият член на BTS, който се записа в армията като най-старият член на групата, след като влезе официално през декември 2022 г. По-късно през април 2023 г. J-hope последва примера, докато останалите членове впоследствие го последваха през оставащите месеци на 2023 г. Планира се цялата група да завърши военната си служба и да се събере отново, за да възобнови груповите дейности от 2025 г.

 The Voice – We Love Music!  

bts jin военна служба
Сподели
Свързани новини