Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears вярва, че е страхотно да бъдеш сам

Britney Spears вярва, че е страхотно да бъдеш сам

20 Февруари 2024
Britney Spears вярва, че е страхотно да бъдеш сам

Britney Spears смята, че да бъдеш необвързан е "страхотно", въпреки слуховете, че е възобновила връзката си с бившия си приятел Paul Richard Soliz.

В публикация в Instagram, певицата написа, че е „безнадеждно романтичен човек, който разбира че да си необвързана е страхотно“.

Paul и Britney излизаха за кратко през септември миналата година. Двамата се запознаха, когато Paul започна да работи като иконом за звездата в края на 2022 г. и излязоха слуховете, че двамата са се сближили, когато тя се е разделила със съпруга си Sam Asghari през август 2023. 

После стана ясно, че след краткия им романс, те са се разделили след като Britney научила за криминалното минало на Paul. През 2020 г. той е бил обвинен, че притежава незаконно огнестрелно оръжие. Певицата не знаела за криминалната му проява и спряла всякакъв контакт с Paul.

Въпреки скорошната публикация на Britney, източници твърдят през изданието US Weekly, че „Britney и Paul определено са заедно“, потвърждавайки, че Paul „все още е в картинката“ и прекарва „две или три нощи седмично“ при нея: "Не й харесва, когато той си тръгва", твърди източникът.

The Voice - We love music! 

britney spears sam asghari Бритни Спиърс paul richard soliz
Сподели
Свързани новини