Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears и Sam Asghari се местят в нов дом

Britney Spears и Sam Asghari се местят в нов дом

24 Юни 2022
Britney Spears и Sam Asghari се местят в нов дом

Младоженците Britney Spears иSam Asghari се нанесоха в новия си дом.

Певицата сключи брак със Sam в дома си в Калифорния по-рано този месец, а сега двамата се нанасят в ново имение в Калабасас.

След като за кратко в сряда Britney спря профила си в Instagram, сега тя се завърна за да сподели, че все още не са отишли на меден месец, защото се местят.

„Все още не съм била на медения си месец... ожених се и се преместих в нова къща приблизително по същото време... не беше най-умното решение“, написа тя и сподели снимки и видео близо до новия си басейн. „О, всичко се подрежда... толкова е странно, че се събуждам и всичко е ново... нов басейн... нова кухня... ново легло... мисля, че съм в шок!!!

Според TMZ певицата е платила 11,8 милиона долара за имота, който е в близост до бившия ѝ съпруг Kevin Federline и двете им деца Sean Preston и Jayden James. Имението разполага с шест спални, девет бани, кино, фитнес зала, къща за гости, винарска изба и басейн с водна пързалка.

Britney
мина под венчилото със Sam на пищна церемония в присъствието на звезди като Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore и Donatella Versace на 9 юни.

В същото време Jason Alexander – първият съпруг на певицата, получи ограничителна заповед след като проникна с взлом в деня на сватбата.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

View this post on Instagram
britney нов spears sam дом asghari местят
Сподели
Свързани новини