Wishlist
Charli XCX ft. Billie Eilish
Charli XCX ft. Billie Eilish
Guess
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears твърди, че са ѝ откраднали бижутата

Britney Spears твърди, че са ѝ откраднали бижутата

28 Май 2024
Britney Spears твърди, че са ѝ откраднали бижутата

Певицата Britney Spears сподели в Instagram видео в което отваря чекмеджета с кутии за бижута, за да покаже, че повечето са празни.

Тя твърди, че едно от липсващите бижута има сантиментална стойност, тъй като го притежава още от четиригодишна възраст.

"Може да видите, че бижутата ми са наистина откраднати", написа певицата. "Трудно е да си купя нови бижута, защото се опасявам, че и те ще изчезнат. Така че ще си взема евтини и фалшиви, но е трудно, защото някои от бижутата ми бяха специално създадени за мен...в това число колие с кръст, което носех от 4-годишна..."

42-годишната певица не сподели повече детайли за кражбата. 

Britney беше много активна на страницата си в Instagram през уикенда. Часове преди публикацията си за грабеж поп звездата каза на своите 42,2 милиона последователи в Instagram, че се чувства зле.

„От два месеца съм болна от глупава настинка... Имах я преди да замина за Мексико и съм ми е запушен носа, гадно е. Изчезна, когато се прибрах за първи път, но се върна вчера" написа Britney. „Постоянно се чувствам малко уморена, сякаш искам да заспя и нещата са размити... затова започнах да пия кафе и помага малко, но не достатъчно.“

Часове след като написа публикацията за грабежа, Britney публикува видео в което се плези и каза на феновете си, че обмисля да си направи пиърсинг на езика. 

The Voice – We Love Music! 

обир britney spears
Сподели
Свързани новини