Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears се завръща в дует с Will.i.am

Britney Spears се завръща в дует с Will.i.am

10 Юли 2023
Britney Spears се завръща в дует с Will.i.am

41-годишната поп суперзвезда, която си върна контрола върху живота след като беше прекратено попечителството над нея, не е пускала албум от 2016 г. насам, но се говори, че в момента работи с рапъра от Black Eyed Peas. Преди повече от десет години, двамата издадоха мегахита "Scream and Shout"

Източник твърди пред вестник The Sun:

"Britney и Will имат огромен респект един към друг и наистина се доверяват взаимно на музикалната си преценка. Will отдавна е най-големият поддръжник на Britney и иска тя да успее. Двамата се вълнуват да издадат този изненадващ трак и знаят, че феновете ще го харесат."

Новината идва малко след като Will подкрепи изпълнителката и отбеляза, че иска да я види като победител в живота. В интервю за "Good Morning Britain", той каза:

"Правили сме готини неща с нея, и аз съм толкова щастлив, че тя пое по пътя на това ново пътешествие. Тя все още среща препятствия, но знаете ли какво, ние сме тук, за да я подкрепяме. Обичам нейната отдаденост към музиката...Харесвам колко е сладка, колко е истинска, тя е срамежлива, но свирепа. Искам да я видя като победител."

Освен дуета си със сър Elton John "Hold Me Closer" през лятото на миналата година, Britney не е пускала нова музика. През 2020 тя издаде 'Mood Ring', 'Swimming in the Stars' и 'Matches' в колаборация със звездите от The Backstreet Boys.
 

will
Сподели
Свързани новини