Wishlist
David Guetta & OneRepublic
David Guetta & OneRepublic
I Don't Wanna Wait
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears обяви в Instagram "Загубихме нашето мечтано бебе"

Britney Spears обяви в Instagram "Загубихме нашето мечтано бебе"

15 Май 2022
Britney Spears обяви в Instagram "Загубихме нашето мечтано бебе"

Само преди месец Britney Spears обяви, че тя и годеникът ѝ Sam Asghari очакват първото си дете заедно. В събота (14 май) Spears влезе в Instagram, за да обяви, че двойката е загубила нероденото си дете.„С най-дълбока тъга трябва да обявим, че загубихме чудотворното си бебе в началото на бременността“, се казва в публикацията. „Това е опустошително време за всеки родител. Може би трябваше да изчакаме да обявим, докато продължим напред, но бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата новина. Нашата любов един към друг е нашата сила. Ще продължим да се опитваме да разширяваме нашето красиво семейство. Благодарни сме за цялата ви подкрепа. Молим за поверителност в този труден момент.”

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Вижте тази публикация в Instagram.


Публикацията е споделена и от Britney, и от Asghari. В нея е съобщено: „Благодарни сме за това, което имаме в процеса на разширяване на нашето красиво семейство.“

„Скоро ще имаме чудо“, коментира публикацията нейният съпруг.

Spears вече е майка на двама сина от бившия съпруг Kevin Federline. Тя и Asghari се срещат от около пет години, но той ѝ предложи брак миналия септември. Sam наскоро каза, че двойката има определена дата за сватба, „но никой няма да знае до следващия ден“. По-рано тази седмица те пътуваха до Канкун.

Миналият юни, докато говореше в съда за прекратяване на 13-годишното си наставничество, Britney каза по време на процеса, че всъщност е искала да се омъжи и да има бебе, но ѝ е казано, че нито едно от двете не е възможно, докато е под нейното наставничество. По това време тя разкри, че е имала спирала, която би искала да бъде премахната, за да има деца, но каза, че екипът й е отказал лекарска среща, за да я извадят.

Скоро след като Spears спечели делото ѝ и квесторството приключи в началото на ноември, тя публикува в Instagram: „Мисля да имам още едно бебе !!! Чудя се дали това е момиче...”, припомнят от Billboard.

britney обяви spears instagram загубихме бебе нашето мечтано
Сподели
Свързани новини