Wishlist
Purple Disco Machine, Benjamin Ingrosso
Purple Disco Machine, Benjamin Ingrosso
Honey Boy (ft. Nile Rodgers & Shenseea)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears коментира слуховете за биографичен филм

Britney Spears коментира слуховете за биографичен филм

03 Септември 2024
Britney Spears коментира слуховете за биографичен филм

Britney Spears коментира слуховете, че се работи по създаването на биографичен филм за нея. 

В началото на август беше съобщено, че бившата поп принцеса е в процес на разработване на свой биографичен филм с режисьора на "Wicked" Jon M Chu, базиран на мемоарите ѝ "The Woman In Me". 

„Развълнувана съм да споделя с моите фенове, че работя по таен проект с #MarcPlatt (американски продуцент-бел.ред.)“, написа тя в социалните медии тогава. „Той винаги е правил любимите ми филми … следете ни [за информация].“

Сега обаче Spears обясни, че „тайният проект“ няма да бъде биографичен филм, базиран на нейния живот, а вместо това ще бъде някакъв вид „измислен мюзикъл“. Тя не разкри повече за проекта, но загатна, че ще играе „изключително интелигентен герой“.

Бившата поп звезда потвърди участието на Jon Chu в проекта, като написа: 

„Ласкателно е да си в такава добра компания като Jon M Chu!“

Книгата на Spears постигна огромен успех след излизането си и беше продадена в над 2,5 милиона копия само в САЩ, а милиони екземпляри бяха разпространени по целия свят само през първата седмица на октомври миналата година. Междувременно аудиокнигата – прочетена от холивудската звезда Michelle Williams, с въведение от Spears – е най-бързо продаваната в историята на издателството Simon & Schuster.

Книгата съдържа редица скандални разкрития от кариерата, връзките ѝ, 13-годишното попечителство на баща ѝ и лични преживявания. Сред най-обсъжданите ѝ откровения беше, че е направила аборт, докато е имала връзка с Justin Timberlake между 1998 и 2002 г. Според твърденията на Britney това е станало, защото той смятал, че са твърде млади и не са готови да имат бебе в живота си.

britney spears мемоари биографичен филм
Сподели
Свързани новини