Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Blessd и Maluma споделиха сингъла „El Reloj“

Blessd и Maluma споделиха сингъла „El Reloj“

02 Август 2023
Blessd и Maluma споделиха сингъла „El Reloj“

Blessd – артистът, разбиващ всички парадигми на музикалната индустрия в Колумбия и редица страни по света, се обединява отново с Maluma – глобалният идол на латино музиката и видна фигура в ърбан жанра. Те се събират за нова музикална продукция, озаглавена „El Reloj“ – песен, демонстрираща таланта на двама артисти от Меделин с международна перспектива.

След издаването на „Imposible Remix“ през 2021 г. – парче, което не само се утвърди като първата колаборация между тези две икони на ърбан музиката, но също така остави своя отпечатък в историята на Колумбия и извън нея. Това партньорство се превърна във важна част от ърбан музиката, демонстрирайки силата на единството между артисти от различни поколения, противопоставяйки се на възприеманите преди ограничения и безспорно оформяйки съдбата на млад талант, превърнал се в суперзвезда в ърбан жанра.

"El Reloj", който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е роден от завладяващия творчески процес на успешното дуо Los RudeBoyz – известни продуценти от Меделин, с които Blessd и Maluma поддържат близки отношения. 

За видеоклипа към "El Reloj":
Видеото е заснето в град Меделин, а действието се развива в училище, където времето е главният герой. Емблематични места като класната стая, библиотеката и коридорите служат като фон за тази свежа аудиовизуална продукция, поставяйки Blessd и Maluma в ситуации, които резонират с публиката на ежедневна база.

Продукцията на видеото е водена от Royalty Films, режисьори са Juan Luis Londoño и Cesar "Tes" Pimienta.

Любопитни факти за видеото:
Докато се развива действието, зрителите ще видят забележителни личности като известния модел Isabel Sofia Henao и световната футболна легенда –  колумбийският вратар René Higuita.

Blessd е местен талант, постигнал успех с помощта на отдаден екип, работещ на множество фронтове, за да популяризира музиката му, вече призната и отвъд границите на родината му. Подкрепян от своя звукозаписен лейбъл JM World Music - Cigol и напътстван от неговия мениджърски екип Just One CLiiCK, ръководен от изпълнителния директор Dr. Velásquez, той е постигнал изключително признание. Нетрадиционната им работна философия, изградена върху доверие, стои в основата на техните постижения.

blessd
Сподели
Свързани новини