Wishlist
Начало / Новини / Nicky Jam, Maluma, и The Chainsmokers се обединяват във върховна колаборация

Nicky Jam, Maluma, и The Chainsmokers се обединяват във върховна колаборация

07 Юли 2023
Nicky Jam, Maluma, и The Chainsmokers се обединяват във върховна колаборация

Кралете на латино музиката, Nicky Jam и Maluma, се обединяват с известните нюйоркски диджеи и продуценти, The Chainsmokers, в единствено по рода си сътрудничество, с цел да разтърсят музикалната сцена. Резултатът от тази колаборация е най-новият им сингъл, озаглавен "Celular", ърбан-латино мелодия, която съчетава таланта и характерните стиловете на тези изключителни артисти.

„Celular“ е песен с добавен автентичен свеж привкус чрез включване на звуци от регионалната мексиканска музика. Резултатът е вълнуващо музикално предложение, което със сигурност ще стане следващият хит във всички плейлисти през цялото лято.

Клипът към "Celular" е истинско произведение на изкуството, което пленява още от първата си секунда. Вдъхновено от формата на риалити шоуто "Ергенът", видеото въвлича Nicky Jam, Maluma и The Chainsmokers в една вълнуваща любовна история. Тримата изпълнители стават участници в това уникално състезание, заобиколени от интригуващи герои, които внасят комедия в сюжета.

Заснето в оживения град Маями, видеото "Celular" е режисирано от талантливия Justice Silvera и продуцирано от Michael Brett Breslauer, който успешно е уловил енергията и празничния дух на песента във всяка сцена. Продукцията се отличава със своето кинематографично качество и прецизна естетика, превръщайки видеото в завладяващо визуално изживяване.

maluma nicki jam the chainsmokers
Сподели
Свързани новини