Wishlist
Начало / Новини / Blanka с официално видео към „If U Want Me“

Blanka с официално видео към „If U Want Me“

TikTok предизвикателството #IfUWantMe бързо набира популярност

15 Юни 2024
Blanka с официално видео към „If U Want Me“

Blanka пусна дългоочакваното музикално видео към най-новия си сингъл – „If U Want Me“. То обещава да завладее публиката със своята хипнотизираща танцова хореография и динамично визуално разказване на истории. Танцовата хореография от „If U Want Me“ вече се превърна във хитова сензация, с фенове и танцьори по целия свят, приемащи предизвикателството в TikTok. #IfUWantMe бързо набира популярност, докато потребителите споделят своите изпълнения на хипнотичните танцови движения.

В допълнение към вълнението, тази песен предвещава първото турне на Blanka с билети –  „BLANKA Summer Tour“, което стартира следващия месец. Това турне бележи важен момент в нейната кариера, тъй като тя се готви да представи своите наелектризиращи изпълнения на феновете в цялата страна.

 

За сингъла:

“If You Want Me” е сингъл, изследващ темата за откриването на истинската природа на любим човек.

"Това е песен, близка до сърцето ми, тя разказва за това да желаеш някого, който е много по-красив отвън, отколкото отвътре. Разказва историята за това да се събудиш точно навреме, за да видиш истинската същност на човека, в който си вярвал толкова много. Оказва се, че е била просто добра първа среща, приятно возене с кола, но зад всичко това е имало само лъжи и нищо повече. Всичко е било само прикритие и той/тя никога не си е мислил сериозно за теб.", казва Blanka.

 

За Blanka:

Blanka е суперзвезда и поп сензация в музикалната индустрия. Известна е с изключителния си талант и завладяващи изпълнения. Blanka представи Полша на конкурса за песен на Евровизия 2023 и се нареди на 3-то място на полуфиналите и на 19-то място като цяло. Нейните песни са събрали над 245 милиона стриймвания до момента в световен мащаб. Blanka има над 1 милиард гледания в TikTok. “Solo” има 46,6 милиона стриймвания в Spotify, “Boys Like Toys” – 5,3 милиона и “Rodeo” – 7,8 милиона. Най-новият ѝ сингъл – „If U Want Me“, оглави класациите и беше на корицата на TOP POP 2024 в Spotify. Blanka стартира първото си турне „Summer Tour“ на 3-ти юли. 

The Voice - We Love Music

new4u blanka if u want me #ifuwantme
Сподели
Свързани новини