Wishlist
Billy Hlapeto x D3mo
Billy Hlapeto x D3mo
Beli Noshti
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Бившият на Billie Eilish отговаря на нападките

Бившият на Billie Eilish отговаря на нападките

08 Март 2021
Бившият на Billie Eilish отговаря на нападките

Вначалото на седмицата ще започнем с интересна информация за Billie Eilish и, както вече знаем, бившия й приятел Brandon Quention Adams.

Преди време, когато излезе документалният филм за певицата: "Billie Eilish: The World's A Little Blurry", ви разказах, че в него стана ясно, че певицата е имала връзка него. Сега той отговаря на нападките на феновете, предизвикани от разкритията във филма.

Припомняме ви, че връзката им е започнала през ноември 2018-та, когато тя е била само на 16 години, а той на 22.

В Instagram story, Brandon каза:

"Винаги има две страни на една история. Хората не разбират, че аз се опитвам да се справя със смъртта на брат си. Особено във времето, когато току що се беше случило. Понякога, за да се справиш, трябва да си сам. Понякога хората не могат да постигнат съгласие и не искат едно и също нещо. Ваша отговорност е да разберете, че има повече от една гледна точка за всяка ситуация. Всеки, който ме познава, знае какъв съм. Винаги се усмихвам, дори когато ме боли. Любовта никога не се губи. Но отказвам да бъда нападан".

Billie също помоли феновете си да не се заяждат с Q. В социалните мрежи тя написа:

"На феновете ми: не забравяйте да се държите добре с хората, независимо от всичко. Обичам ви и ви благодаря, че искате да ме защитите, но бъдете добри!".

Снимка: Facebook@billieeilish

бившият billie eilish отговаря нападките
Сподели
Свързани новини