Wishlist
Начало / Новини / Новият албум на Billie Eilish ще съдържа 16 песни

Новият албум на Billie Eilish ще съдържа 16 песни

01 Февруари 2021
Новият албум на Billie Eilish ще съдържа 16 песни

Новият албум на Billie Eilish, който все още няма заглавие, вероятно ще съдържа 16 песни. 

Певицата отговаря на въпроси от фенове в Instagram Stories и един от почитателите й попита колко парчета приблизително ще има в предстоящата й колекция. Тя отговори с изображение с числата от 1 до 16. 

Засега други детайли за записа няма. По-рано в интервю за Vanity Fair Billie сподели, че албумът е точно такъв, какъвто си го представя, и не би променила и една песен. 

Дебютният албум на Eilish "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" излезе през 2019 г. Оттогава тя издаде няколко нови сингъла, включително "Everything I Wanted", "My Future" и "Therefore I Am". Носителката на "Грами" записа и песента за новия филм за Джеймс Бонд "No Time To Die", а преди седмица излезе и колаборацията й с Rosalía "Lo Vas a Olvidar".

В сесията за въпроси и отговори, Eilish каза, че любимият й сериал е "Killing Eve", а любимата й песен в момента е "Cigarette Dreams" на Cage The Elephant от техния албум "Melophobia" от 2013 г. Тя напомни също, че документалния й филм "The World’s A Little Blurry" ще се появи на 26-и февруари. 

*Снимка: Instagram

албум billie eilish новият песни съдържа
Сподели
Свързани новини