Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish моли съда за ограничителна заповед срещу фен

Billie Eilish моли съда за ограничителна заповед срещу фен

18 Януари 2023
Billie Eilish моли съда за ограничителна заповед срещу фен

Billie Eilish иска от съда ограничителна заповед срещу фен, за който се твърди, че е нахлувал в къщата ѝ многократно.

Поредицата от инциденти са ѝ причинили "значително безпокойство, страх и емоционален стрес" свързани с нейната безопасност и тази на семейството ѝ.

Според правни документи 39-годишният Christopher Anderson е идвал няколко пъти неканен в родния дом на суперзвездата в края на декември и началото на януари.

Eilish твърди, че за последно мъжът е влязъл с взлом на 5 януари. В оплакването си тя пише:

"Баща ми и служители на полицейското управление в Лос Анджелис наскоро ме информираха, че човек с името  Christopher A Anderson или Chris Anderson, е влязъл в дома на семейството ми на 5 януари 2023 г. , след като е изразил любовта си към мен и е пожелал да се срещнем. За съжаление, това не е първият път, когато неизвестно лице се опитва да се свърже със семейството ми и мен конкретно, като ни преследва пред дома на семейството ми, обяснявайки се в любов и отправяйки заплахи срещу мен. Въпреки това всеки подобен случай, включително настоящият, ми причинява съществено безпокойство, страх и емоционален стрес за моята лична безопасност и тази на баща ми, майка ми и брат ми. Притеснявам се, че някой ден някой от тези хора ще направи нещо насилствено или изключително обезпокоително за мен или някой от членовете на семейството ми."

През 2021 г.  Eilish се сдобри с петгодишна ограничителна заповед срещу John Hеarlе, който лагеруваше в училище срещу жилището на изпълнителката и стоеше на оградата, за да наблюдава къщата ѝ.

billie eilish
Сподели
Свързани новини