Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish обяви парче за филма "Barbie"

Billie Eilish обяви парче за филма "Barbie"

07 Юли 2023
Billie Eilish обяви парче за филма "Barbie"

Billie Eilish се присъединява към света на Barbie! Поп звездата разкри, че е най-новият изпълнител, който ще представи песен за саундтрака на дългоочаквания филм “Barbie”. В четвъртък (6-ти юли) Eilish сподели новината за предстоящия трак с пост в Instagram, който гласеше:

"Направихме тази песен за Barbie и тя означава целия свят за мен. Филмът ще промени живота ви и се надявам, че песента също ще го направи. Пригответе се да се разплачете."

Новото парче, озаглавено "What Was I Made For", излиза на 13-ти юли и включва участието на честия сътрудник на Eilish - нейния по-голям брат и признат музикант FINNEAS.

Изпълнителен продуцент на саундтрака на ”Barbie“ е носителят на Оскар за авторска музика и продуцент Mark Ronson и в албума ще бъдат включени песни на някои от най-големите звезди на съвременния поп като Lizzo, Fifty Fifty, Kali, Gayle, Khalid, Haim и Ava Max. От Barbie: The Album вече бяха издадени множество сингли, включително два, които достигнаха до Billboard Hot 100.

"What Was I Made For" е втората песен на Eilish за 2023 годината. През май изпълнителката на "Bad Guy" качи своя кавър на "Hotline Bling" на Drake от 2018 г. във всички стрийминг платформи. Новият и трак за ”Barbie“ също така продължава изявите на Eilish в областта на киното. През 2020 г. тя пусна "No Time to Die", спечелилата Оскар песен към едноименния филм за James Bond. Две години по-късно Billie и FINNEAS написаха три оригинални произведения за саундтрака на филма "Turning Red", включително "Nobody Like U", която достигна № 49 в Hot 100.

billie eilish
Сподели
Свързани новини