Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish каза, че няма да пее по три часа на турнето

Billie Eilish каза, че няма да пее по три часа на турнето

28 Май 2024
Billie Eilish каза, че няма да пее по три часа на турнето

Billie Eilish каза, че няма да прави тричасови концерти за предстоящото ѝ турне.

Певицата наскоро пусна третия си албум „Hit Me Hard and Soft“ и обяви световно турне, за да отпразнува издаването, но каза на феновете, че няма да пее в продължение на часове по време на шоуто.

„Няма да правя тричасово шоу, това е буквално психотично“, каза тя. Никой не иска това. Вие не искате това. Аз не искам това. Дори не искам това като фен. Дори любимите ми изпълнители не бих ги слушала по три часа, разбирате ли какво имам предвид? Прекалено дълго е.“

Докато музиканти като Guns N' Roses, Bob Dylan и Bruce Springsteen са изнасяли дълги концерти през годините, темата за продължителното време на концерти отново изплува като тема за разговор през последните месеци след турнето „Eras“ на Taylor Swift, което е с продължителност над три часа, докато турнето „Renaissance“ на Beyoncé продължи между два и половина до три часа.

Коментарът на Eilish беше споделен в X от фен акаунт на Taylor Swift, което накара феновете да спекулират дали Billie не говори за турнето на колежката си. 

Преди време Eilish беше казала, че издаването на няколко разновидности винилни албуми е разточително. Тогава някои издания интерпретираха думите ѝ като критика към Swift, която често издава много варианти на плочи. По-късно Eislih поясни, че коментарът ѝ не е насочен към някой конкретен изпълнител.

The Voice – We Love Music!

billie eilish
Сподели
Свързани новини