Wishlist
Начало / Новини / Beyonce с първи концерт от четири години насам

Beyonce с първи концерт от четири години насам

23 Януари 2023
Beyonce с първи концерт от четири години насам

Beyonce направи първият си концерт от четири години насам в луксозен хотел в Дубай. 

По-рано през миналата година инфлуенсъри и журналисти бяха поканени от Beyonce, за да се присъединят към нея за откриването на хотел Atlantis The Royal

На 21-ви януари суперзвездата превзе сцената за първи път от декември 2018 насам. Beyonce стартира концерта с песните "At Last", "XO" и "Flaws And All". Изпълнителката за първи път изпя на живо няколко песни от саундтрака Lion King: The Gift, включително "Otherside", "Spirit" и "Bigger", а за изпълнението на "Brown Skin Girl" се присъедини дъщеря ѝ Blue Ivy Carter.

Концертът приключи с изпълнение на "Drunk In Love". Въпреки, че камерите и мобилните телефони бяха забраненени на събитието, в социалните мрежи излязоха кадри от концерта, които може да гледате по-долу.

Beyonce също така беше разкритикувана от феновете си за решението да пее в Обединените арабски емирства, тъй като държавата нарушава редица човешки права.

"Няма нищо емблематично в това Beyonce да получи огромно количество пари, за да промотира държава, която е против човешките права", пише един от феновете ѝ в Reddit

Въпреки това някои фенове отбелязоха, че за шоуто Beyonce работи с организацията IAM Entertainment, която е основана и управлявана от жени от Близкия изток.

Миналата година беше потвърдено, че през 2023 г. суперзвездата ще се отправи на турне в подкрепа на последния ѝ албум "Renaissance"

beyonce
Сподели
Свързани новини